noodles volos banner

Δύο μετάλλια στο καγιάκ σπριντ ανάπτυξης για τον ΝΟΒ-Α

Δύο μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, αλλά και η 8η θέση στη γενική κατάταξη ήταν ο απολογισμός για τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες στο 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ Ανάπτυξης, που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Βολιώτικου Ομίλου ήταν εντυπωσιακοί στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου.

Οι 11 αθλητές του ΝΟΒ-Α έδειξαν πάθος, αγωνιστικότητα και κατάφεραν να περάσουν σε όλους τους τελικούς, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Κ4 1000m Παμπαίδων και την τρίτη θέση στο Κ2 200m Παμπαίδων. Συγχαρητήρια στους αγωνιζόμενους οι οποίοι, συγκεντρώνοντας 73,5 βαθμούς, πήραν την 8η θέση σε σύνολο 18 σωματείων.

Η παρουσία του Ν.Ο.Β-Α. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κρίνεται  επιτυχημένη, αφού όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν πήραν βαθμούς σύμφωνα με τον καινούριο τρόπο και βοήθησαν στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας.

Πρόκειται για μια επιτυχία που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στον Ν.Ο.Β-Α, το μέλλον του οποίου προδιαγράφεται αν μη τι άλλο λαμπρό στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ.
Οι δύο έφοροι του τμήματος, κ. Στέφανος Μπασδάνης και κ. Σουγγάρης Βασίλης, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τα οποία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και στους προπονητές κ. Αϊτόφ Γκεόργκι και κ. Κατώγια Κώστα.

Οι εμφανίσεις και οι επιτυχίες τους απέδειξαν ότι ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου βρίσκεται δικαίως ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα. Οι διοικούντες είναι πολύ ικανοποιημένοι για ό,τι κατάφεραν οι αθλητές, αφού αρκετοί είναι πολύ νέοι στο άθλημα και έδειξαν ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη.

Τέλος, η διοίκηση θα ήθελε να απευθύνει τις ευχαριστίες  της προς τους γονείς των αθλητών του τμήματος που είναι δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν έμπρακτα το τμήμα σε κάθε του προσπάθεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  ήταν τα εξής:

Αργυρό  Μετάλλιο

Κ4  1000μ. Παμπαίδων:  Σιρίν Κωνσταντίνος-Σιάτρας Ευάγγελος-Βήτας Θωμάς- Γιαννακούλας Ορέστης

Χάλκινο Μετάλλιο

Κ2 200μ. Παμπαίδων:  Σιρίν Κωνσταντίνος- Σπυρέλης Δημήτριος

4η Θέση

Κ2  500μ. Παγκορασίδων: Σπυρέλη Μαριέττα - Στεργιοπούλου Ευαγγελία 

5η Θέση

Κ1  200μ. Κορασίδων Αρχαρίων: Αντάμη Κατερίνα

6η Θέση

Κ1  500μ. Κορασίδων Αρχαρίων: Αντάμη Κατερίνα

Κ2  1000μ.Παμπαίδων:  Σιάτρας Ευάγγελος-Βήτας Θωμάς

Κ1  200μ. Παμπαίδων:  Σπυρέλης Δημήτριος

7η Θέση

Κ1  200μ. Παίδων Αρχαρίων: Μάνδρος Γιώργος

8η Θέση

Κ1  500μ. Παγκορασίδων: Σπυρέλη Μαριέττα

Κ1 200μ. Παγκορασίδων: Στεργιοπούλου Ευαγγελία 

9η Θέση

Κ2 1000μ. Παίδων Αρχαρίων: Ρασβάνης Αντρέας-Γραμμενής Αλέξης

Αναλυτικά η ομάδα του Ν.Ο.Β-Α. που συμμετείχε στους αγώνες, είναι η εξής: Αντάμη Κατερίνα, Βήτας Θωμάς, Γιαννακούλας Ορέστης, Γραμμενής Αλέξης, Μάνδρος Γιώργος, Ρασβάνης Αντρέας, Σιάτρας Βαγγέλης, Σιρίν Κώστας, Σπυρέλης Δημήτρης, Σπυρέλη Μαριέττα, Στεργιοπούλου Ευαγγελία. Συνοδοί της αποστολής ήταν οι έφοροι του τμήματος κ. Μπασδάνης Στέφανος και κ. Σουγγάρης Βασίλης και οι προπονητές κ. Αϊτόφ Γκεόργκι και κ. Κατώγιας Κώστας.

Στους αγώνες παρευρισκόταν και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Γεν. Γραμματέας του Ομίλου κ. Καλλιώρας Χρήστος. Ο πρόεδρος κ. Γεροβασίλης Χρήστος και το Δ.Σ του Ν.Ο.Β-Α συγχαίρουν το τμήμα για τις επιτυχίες και εύχονται καλή συνέχεια.

Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό για δύο βδομάδες. Εγγραφές-Πληροφορίες: Μπασδάνης Στέφανος 6944350720, Σουγγάρης Βασίλης  6948529773