noodles volos banner

O Δ. Μπασδάνης του ΝΟΒΑ στο Πανευρωπαϊκό Κάνοε Καγιάκ στη Σερβία

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 θα πάρει μέρρος ο αθλητής του ΝΟΒΑ Διονύσης Μπασδάνης. Σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου τονίζονται τα εξής:

«Έφτασε η στιγμή για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες Διονύση Μπασδάνη, προκειμένου να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23, που θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία το διάστημα από 22 έως 25 Ιουνίου. Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται από την Παρασκευή (16/6) στην πρωτεύουσα της Σερβίας, για να πραγματοποιήσει προπονήσεις στο στίβο των αγώνων. Η συμμετοχή για τους Έλληνες αθλητές αποτελεί σπουδαία επιτυχία. Ιδιαίτερα μεγάλη είναι και η επιτυχία για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βόλου.  

Ο αθλητής μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έπειτα από τα πρώτα τεστ που έγιναν δηλώνει ενθουσιασμένος και έτοιμος για τους αγώνες. Η επιτυχία για το τμήμα Κανόε-Καγιάκ του Ν.Ο.Β-Α  είναι πολύ μεγάλη, αφού δείχνει την πρόοδο του τμήματος και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Στις δύσκολες μέρες που περνούν όλοι οι Έλληνες βλέπουμε πως το μεράκι και η σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει αποτελέσματα και διακρίσεις. Οι αθλητές μας καταφέρνουν να συνδυάζουν τα μαθήματα και τις σπουδές τους με τις προπονήσεις και να αποδίδουν εξίσου.

Ο πρόεδρος  του Ν.Ο.Β-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται στο Διονύση καλή επιτυχία. Όλοι ευχόμαστε στο τμήμα του Κάνοε-Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Διακρίσεις που θα κάνουν το άθλημα γνωστό όχι μόνο στους Βολιώτες αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Κανόε-Καγιάκ μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις στην ακτή Ν.Ο.Β  από Δευτέρα ως Σάββατο 09.00 – 12.00 ή να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος κ.Μπασδάνη Στέφανο(τηλ. 6944350720) και Σουγγάρη Βασίλη (τηλ. 6948529773). Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για μια επαφή με το άθλημα. 

Το τμήμα θα πάρει μέρος στη Ναυτική εβδομάδα και την Τετάρτη 21-6-2017  θα κάνει παρουσίαση σε ειδικό περίπτερο στο Πανεπιστήμιο στην παραλία του Βόλου, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το άθλημα και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες από τις 17.30 ως τις 20.30 θα γίνει παρουσίαση και γνωριμία με το κανόε καγιάκ και το SUP μέσα στο λιμάνι».