noodles volos banner

Εκατοντάδες δρομείς χάρηκαν για 3η χρονιά το Δάσος Κουρί

Τα όμορφα τοπία που προσφέρει στους επισκέπτες του το Δάσος Κουρί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκατοντάδες δρομείς που βρέθηκαν με τις οικογένειές τους την Κυριακή στη περιοχή και έτρεξαν στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού. Ο ανταγωνισμός και οι επιδόσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα και πρωταρχικός σκοπός του αγώνα ήταν όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση και το τρέξιμο στο πανέμορφο δάσος, αφήνοντας εκτός προτεραιότητας τους αγωνιστικούς στόχους. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι τόσο με την επιλογή της διαδρομής μέσα στο καταπράσινο τοπίο όπου ζουν και άγρια ζώα, όσο και με την οργάνωση του αγώνα.

Ο Σύλλογος Φίλων Δάσους Κουρί, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και ο ΕΟΣ Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ ήταν οι διοργανωτές των αγώνων που περιλάμβαναν αποστάσεις 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων, καθώς και 1000 και 500 μέτρων για παιδιά.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλμυρού κ. Αργύρης Ρούσσας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου κ. Κυριαζής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Δάσους Κουρί κ. Γιάννης Δεληζήσης, ο πρόεδρος του ΕΟΣ Αλμυρού κ. Χρήστος Ζαβός, η υπεύθυνη σχολικών επιτροπών κα Σταυραντώνη Μαρία, ο πρόεδρος Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης κ. Ιωάννης Πρεβεζάνος, ο πρόεδρος της ΑΕ Δήμητρας κ. Αντώνης Μηλιώνης, ο πρόεδρος των Εμποροεπαγγελματιών Αλμυρού κ. Κωνσταντίνος Πανταζόνας, το ΔΣ και όλα τα μέλη των ΣΔΥ Βόλου, ΣΦ Δάσους Κουρί και ΕΟΣ Αλμυρού, καθώς και εκατοντάδες αθλητές και επισκέπτες.

Οι συμμετέχοντες ήταν από πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως Τύρναβος, Καρδίτσα, Φάρσαλα, Λάρισα, Λαμία, Νίκαια Λάρισας, Αμπελώνας, Παλαμάς, Θεσσαλονίκη, Αιγάλεω, ενώ από τη Μαγνησία από Αλμυρό, Βόλο, Νέα Ιωνία, Βελεστίνο, Σούρπη, Ευξεινούπολη, Αγία Τριάδα, Ριζόμυλο, Στεφανοβίκειο, Νέα Αγχίαλο και από σωματεία όπως οι ΑΟ Μαγνησίας, Νίκη Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού, Δόξα Μαχητές, Gym Way, Great, In Balance, ΣΦ Δάσους Κουρί, και βέβαια ΣΔΥ Βόλου. Συμμετοχή υπήρξε και από την Κύπρο, από τον Αποστόλη Κοσμά, του σωματείου ΓΣ Ολύμπια Λεμεσού 1892.

Η διοργάνωση ευχαριστεί:

Τον Δήμο Αλμυρού

Τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου

Τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί

Τον ΕΟΣ Αλμυρού

Το Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παραχώρηση ασθενοφόρου

τους γυμναστές κκ. Χάιδω Καραπτσιά, Παύλο Παρασκευόπουλο, Στέργιο Γεωργοσόπουλο.

τα τοπικά ΜΜΕ του Αλμυρού που παρευρέθηκαν και κάλυψαν τον αγώνα: Λαός του Αλμυρού, Almyros.gr, Almyrosinfo.gr

Τους Γιατρούς κ. Σαμακοβλή και κ. Χατζηκυριάκο

Τους  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την καταπληκτική δουλειά που πρόσφεραν σε όλα τα πόστα τους.

Τους χορηγούς:

ΕΨΑ, ΒΙΚΟΣ, ΦΤΕΛΙΑ, Βέτσικας Δημήτρης είδη περιπτέρου, Ακρίβος Γιώργος ξυλουργός, Ραυτοπούλου Μαρία ηλεκτρονικά, Κολώνης Κώστας ηχητικά, Σούπερ Μάρκετ αφοί Μπούρχα, Παγοδυναμική, Γαρβιήλ Έκτωρ καφενείο, Καρακατσάνης Food Service, Μεντεκίδης ΑΕ, Γώγουλας κάβα ποτών, Καφέ Gossip, Καφέ Ritz, Χρώματα Σανοζίδης Π., Βανικιώτης Νίκος και για τις φωτογραφίες τους Χρήστο Ζαβό, Μπάμπη Μπάρδα, Κώστα Παλάντζα.

Δίπλωμα και πρωτότυπα ξύλινα μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Το ραντεβού στο Δάσος Κουρί δόθηκε με τον 4ο Αγώνα, τον Μάιο του 2018. Νικητές αναδείχθηκαν οι:

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΑΝΔΡΕΣ

1. ΤΣΟΥΡΕΛΗΣ ΖΗΣΗΣ ΣΔΥΒ - Α.Ο. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
2. ΒΟΥΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ
3. ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. ΡΟΥΣΤΑ ΡΙΤΣΑ Σ.Δ.Υ. ΒΟΛΟΥ
2. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΔΥ Βόλου
3. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΑΝΔΡΕΣ

1. ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Σ.Δ.Υ. ΒΟΛΟΥ
2. ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ
3. ΖΕΥΓΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (2η γενικής κατάταξης)
2. ΜΠΕΝΟΥ ΑΝΝΑ IN BALANCE Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΣ
3. ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ
1. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ
2. ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 
3. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ

 

1000 ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΓΟΡΙΑ
1. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ 
2. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 
3. ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣΚΟΡΙΤΣΙΑ
1. ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΑΛΜΥΡΟΣ 
2. ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΝΑ ΓΣΑ Αλμυρός 
3. ΑΛΑΤΙΝΗ ΕΛΕΝΗ ΒΟΛΟΣ 500 ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΓΟΡΙΑ
1. 374 ΖΓΟΥΛΕΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ 
2. 229 ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ 
3. 357 ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
2 379 ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ ΑΛΜΥΡΟΣ (2η γενικής κατάταξης)
3 378 ΚΑΒΡΕΝΤΖΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΜΥΡΟΣ (3η γενικής κατάταξης)
5 273 ΒΕΡΓΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΜΥΡΟΣ 

Συγχαρητήρια σε όλους!