noodles volos banner

Συμμετοχή σε ακόμη εννιά αγώνες για τον ΣΔΥΒ

Εκτός από τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου, πολλοί ακόμη αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου στην Ελλάδα και αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου έδωσαν το παρών σε τέσσερις απ’ αυτούς. Ο Στράτος Συμεωνίδης έτρεξε στον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας την Κυριακή το απόγευμα και διακρίθηκε στον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Τον αγώνα-δοκιμασία στα βουνά της Ροδόπης Rodopi Challenge έτρεξαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία ο Κώστας Ραμματάς και ο Γιάννης Μπατζάκας, απόστασης 82 χιλιόμετρων (50 μίλια).

Τη 12η θέση κατέλαβε ο Κώστας Λαζαρίδης στον 4ο αγώνα ανωμάλου δρόμου 10 χιλιομέτρων Ποντινής Γρεβενών (Pontini Race 2017).

Ένας συγκινητικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, ο 2ος Δρόμος 21 Μαθητών, έγινε στο Μακρυχώρι Ημαθίας στη μνήμη των μαθητών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στα Τέμπτη το 2003. Αγωνίστηκε ο αθλητής του ΣΔΥ Βόλου Αμβρόσιος Δημητριάδης, που τερμάτισε 5ος στη γενική κατάταξη και 2ος στη κατηγορία του (6.200 μέτρα).

Την περασμένη Κυριακή 7 Μαΐου ο ΣΔΥΒ έδωσε το παρών σε άλλους 5 αγώνες. Έτσι, με 29 συμμετοχές και με πολλές διακρίσεις ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου πραγματοποίησε ακόμη μία μαζική αποστολή, τρέχοντας στον 8ο Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου στη Λάρισα. Για ισάριθμη φορά έτσι μετείχε με πληθώρα μελών του στον αγώνα που διοργανώνει το αδελφό σωματείο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.

Δεύτερος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Αλέξης Παπαλεξίου και 4ος ο Δημήτρης Φράγκος. Εκτός από αυτούς, πρώτοι στην κατηγορία τους ήταν οι Γιώργος Καλαντζής, Αργύρης Βουρλογιάννης, δεύτεροι οι Κώστας Μαγαλιός, Σταύρος Βασιλειάδης, Ευαγγελία Παπαχρήστου και τρίτος ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Παπαλεξίου Αλέξης
Φράγκος Δημήτρης
Μαγαλιός Κώστας
Καλαμάκης Αχιλλέας
Καλαντζής Γιώργος
Βουρλογιάννης Αργύρης
Παλάντζας Κώστας
Γάκης Δημήτρης
Τζώρτζης Μάνος
Μακρής Δήμος
Πατσαρούχας Ηλίας
Κυριαζής Κώστας
Μιχαλόπουλος Μάριος
Παπαδόπουλος Θανάσης
Κουσκουρίδας Στέργιος
Κουσκουρίδας Σωτήρης
Κράβαρης Σάκης
Νέος Απόστολος
Ρούστα Ρίτσα
Τσιώλης Φώτης
Παπαχρήστου Ευαγγελία
Βασιλειάδης Σταύρος
Κοσμά Άλκηστις
Ζαφειρίου Ανάργυρος
Κοτσίλιος Δημήτρης
Τσοκάνης Γιώργος
Λεμονας Κώστας

3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Κλειδωνάρη Άννη

Στο Σέιχ Σου

Διακρίσεις για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και στον 6ο Δρόμο Σέϊχ Σου 2017, που έγινε στο όμορφο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης. Ο Ζήσης Τσουρέλης τερμάτισε 9ος στη γενική κατάταξη και τρίτος στην κατηγορία του, ενώ η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου κατέλαβε τη 1η θέση στην κατηγορία της.

Στις Θερμοπύλες

Ο 8ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος Ανόπαια Ατραπός, το «Μονοπάτι του Εφιάλτη», απόστασης 16 χιλιομέτρων, έγινε στο όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και συμμετείχαν 3 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου: ο Θανάσης Οικονόμου, ο Μπάμπης Μπάρδας και ο Κώστας Βέργας.

Στην Κοζάνη

Στον Ζήσειο Ανώμαλο Δρόμο 10 χιλιομέτρων στην Κοζάνη έτρεξε ο Αμβρόσιος Δημητριάδης και κατέλαβε τη 5η θέση, ενώ αναδείχτηκε 2ος στη κατηγορία του.

Στα Γρεβενά

Οι 8οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών έγιναν την Κυριακή. Στο Αηγιωργίτικο Μονοπάτι απόστασης 24 χιλιομέτρων έτρεξε και διακρίθηκε στη κατηγορία της η Βάσω Τασιώνη.

3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού

Ο Σύλλογος Φίλων Δάσους Κουρί, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και ο ΕΟΣ Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού.  Θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου αποστάσεων 10χλμ , 5χλμ καθώς και 1000 μέτρων για παιδιά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δάσος Κουρί Αλμυρού την προσεχή Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Πρωταρχικός σκοπός του αγώνα είναι όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση και το τρέξιμο στο πανέμορφο δάσος, αφήνοντας εκτός προτεραιότητας τους αγωνιστικούς στόχους. Προϋπόθεση, για να συμμετέχουν στον αγώνα είναι να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Πληροφορίες στα τηλέφωνα Δεληζήσης Γιάννης 6936868635 και Κυριαζής Κώστας 6994583137 και στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">
Πρόγραμμα Αγώνων

8:00-09:15 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών

09:30 εκκίνηση αγώνων 1.000μ

09:45 εκκίνηση αγώνων 5χλμ και 10χλμ

Tελετή απονομής μετά το τέλος των αγώνων

Εγγραφές για τους προσεχείς αγώνες

Ο 2ος Πλαστήριος Δρόμος θα γίνει στην Καρδίτσα στις 21 Μαΐου με αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς και 1000μ για παιδιά. Η συμμετοχή σε όλους τους αγώνες είναι δωρεάν και οι εγγραφές λήγουν στις 15 Μαΐου.

Μετά τον αγώνα ο ΣΔΥ Βόλου θα μεταβεί με λεωφορείο στη Λίμνη Πλαστήρα που είναι πολύ κοντά, ώστε τα μέλη, αν θέλουν και με τις οικογένειές τους να συνδυάσουν τον αγώνα με εκδρομή. Το ποσό που απαιτείται για το λεωφορείο είναι 6 ευρώ και οι 50 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση και θα πληρώσουν το ποσό θα μετέχουν στην εκδρομή. Οι εγγραφές και οι κρατήσεις γίνονται αποκλειστικά στον κ. Σπύρο Τρύφωνος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160.

Εκδρομή στη Σκιάθο Στα Μονοπάτια του Παπαδιαμάντη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλέκου Σάμιου, αδελφού του αντιπροέδρου του συλλόγου Παντελή.

 

Last modified onThursday, 11 May 2017 20:22