noodles volos banner

Μεγάλη στιγμή η αδελφοποίηση ΣΔΥΒ με ΕΥΖΗΝ Λεμεσού

Μεγάλη στιγμή για την ιστορία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου αποτέλεσε η αδελφοποίηση και το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπογράφτηκε με το Σωματείο Δρομέων και άλλων Αθλημάτων «ΕΥ ΖΗΝ» Λεμεσού.

Την Κυριακή 30 Απριλίου, μία ημέρα μετά τη διεξαγωγή του 3ου Ημιμαραθωνίου Βόλου,  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην αίθουσα του Μεταξουργείου.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ευ Ζην κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου κ. Κώστας Κυριαζής, ο υπεύθυνος της αποστολής του Ευ Ζην για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου κ. Γιαννάκης Ιωάννου, το ΔΣ και πολλά μέλη του ΣΔΥ Βόλου, η αποστολή του Ευ Ζην που βρέθηκε στην πόλη μας για τον αγώνα, αρκετοί πολίτες και βέβαια ο κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης-Αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, υπεύθυνος αθλητισμού.

Οι σύλλογοι υπέγραψαν το πρωτόκολλο συνεργασίας, αντάλλαξαν πολλά αναμνηστικά, όπως και τις σημαίες τους, καθώς και προϊόντα της περιοχής τους. Για τη σημασία της αδελφοποίησης μίλησαν οι πρόεδροι οι υπεύθυνοι του Ευ Ζην και του ΣΔΥ Βόλου και ο Μιχάλης Καπουρνιώτης. Αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας και οι κινήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον, ενώ υπήρξαν εκατέρωθεν ευχαριστίες για τη σημαντική πρωτοβουλία της αδελφοποίησης.

Βραβεύτηκε η αθλήτρια και πολύτεκνη μητέρα με αθέατη αναπηρία κα Άννα Τσιηφτέ-Καζακαίου, που έδωσε με τη σειρά της αναμνηστικά στους δύο συλλόγους. Την αναμνηστική πλακέτα στον ΣΔΥ Βόλου εκ μέρους του Ευ Ζην έδωσε ο 81χρονος κ. Ανδρέας Παμπακάς, που την προηγούμενη ημέρα έτρεξε τον Ημιμαραθώνιο (21,1 χιλιόμετρα). Στο τέλος της εκδήλωσης ο Ευ Ζην παρέθεσε δεξίωση με παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα.