Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/47219
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/47219
noodles volos banner

Μεγάλες στιγμές για τον ΣΔΥΒ στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Μεγάλες στιγμές εκτυλίχθηκαν για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος, που έγινε την Κυριακή 2/4.

39 δρομείς του σωματείου έτρεξαν στους αγώνες της διοργάνωσης, με συνέπεια σχεδόν να διπλασιαστεί ο αριθμός της περσινής παρουσίας που περιλάμβανε 22 αθλητές. Η ασταμάτητη είσοδος στον ΣΔΥΒ νέων μελών, που γνωρίζουν τον αθλητισμό και το τρέξιμο κάνει τον σύλλογο ένα από τα πιο ενεργά σωματεία στη πόλη μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα για οποιοδήποτε άθλημα και συνεχώς σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών αλλά και επιδόσεων σε κάθε αγώνα.

21 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου έτρεξαν τον Μαραθώνιο που ενώνει την Αρχαία Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη και τον Λευκό Πύργο (42.195 μέτρα).

13 ακόμη αθλητές έτρεξαν στον παράλληλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση από τους Αμπελοκήπους και 5 δρομείς στον μεσημεριανό αγώνα των 5 χιλιομέτρων. 21.000 οι συμμετέχοντες από όλα τα μέρη του πλανήτη, γεγονός που καθιστά τον αγώνα ως το 2ο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μαζικού αθλητισμού για την Ελλάδα, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που γίνεται τον Νοέμβριο.

Μεγάλη επίδοση για τον Αλέξη Παπαλεξίου, που με 2.48.21 εντάσσεται στη λίστα των κορυφαίων Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων για το 2017.

Στην ίδια λίστα μπαίνει ο Ζήσης Τσουρέλης με το 2.59.32 που σημείωσε υπό την επίβλεψη του αθλητή και προπονητή του ΣΔΥΒ και του ΑΟ Μαγνησίας Γιώργου Λίταινα.

Αξιόλογες επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ σημείωσαν αρκετοί ακόμη δρομείς. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Γκαβαρδίνας με τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη συμπλήρωσε 44 Μαραθώνιους (42.195 μέτρα) στην ως τώρα πορεία του.

Τον πρώτο τους Μαραθώνιο τρέξανε οι Γιώργος Μαυρουδής, Ηλίας Μακρυγιάννης. 1ος στην κατηγορία του τερμάτισε ο Αλέξης Παπαλεξίου, 3ος ο Σταύρος Βασιλειάδης. Σε ηλικία 82 ετών ο Δημήτρης Κοντογιάννης έτρεξε τα 5 χιλιόμετρα.

Οι συμμετοχές του ΣΔΥΒ στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος ήταν οι παρακάτω:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Παπαλεξίου Αλέξης
Τσουρέλης Ζήσης
Σιδηρόπουλος Νίκος
Καλαντζής Γιώργος
Μπράτσος Κώστας
Λαζαρίδης Κώστας
Γιάννης Σημαντήρας
Πατσαρούχας Ηλίας
Τρύφωνος Σπύρος
Κοτρώνης Κώστας
Μιχαλόπουλος Μάριος
Κυριαζής Γιάννης
Φραγκάκης Δημήτρης
Κράβαρης Σάκης
Μαυρουδής Γιώργος
Γκαβαρδίνας Γιώργος
Μακρυγιάννης Ηλίας
Τασιώνη Βάσω
Σικαλόπουλος Γιώργος
Κουκέσης Οδυσσέας
Μπρατάνη Κωνσταντίνα

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Παλάντζας Κώστας
Γεραμπίνης Παναγιώτης
Ζήσης Παντελής
Κοτσίλιος Δημήτρης
Χύτας Στέργιος
Χατζηγιαννίδου Χριστίνα
Τζήμου Αλεξία
Αλμπανούδης Γιώργος
Γιώτας Χαράλαμπος
Μανταλιανού Άσπα
Βασιλειάδης Σταύρος
Καρασμάνογλου Ηρώ
Καρασμάνογλου Γεωργία

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Γκαβαρδίνας Γιάννης
Πανόπουλος Ζαφείρης
Φιλίππου Κική
Χαλκιάς Βασίλης
Κοντογιάννης Δημήτρης
Την αποστολή συνόδευσαν οι Στάθης Καραδημητρίου, Γιώργος Μάνος, Κατερίνα Ριτσάκη, Γιώργος Πατσαρούχας.

Σε Κύπρο και Ισπανία

Τη 3η θέση στον αγώνα 7 χιλιομέτρων που έγινε στο Δάλι της Κύπρου κατέλαβε την Κυριακή (2/4) το πρωί η αθλήτρια του ΣΔΥΒ Ελένη Πρατσή. Εκπροσώπηση είχε και στην Ισπανία ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, καθώς στον Ημιμαραθώνιο της Μάλαγα συμμετείχε ο Λίνος Βίγκλας. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός και έτρεξαν 5.500 δρομείς.

*Δείτε στην παρακάτω image gallery στιγμιότυπα από την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του ΣΔΥΒ.

 

 

Last modified onWednesday, 05 April 2017 12:22

Image Gallery

{gallery}47219{/gallery}