noodles volos banner

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2017”

Έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2017, που θα πραγματοποιηθούν στο Πήλιο στις 21 Μαΐου 2017. Μέχρι σήμερα 14 Μαρτίου οι εγγραφές ανέρχονται στις 44 στους δύο αγώνες των 23 χλμ και 63 χλμ, ενώ οι εγγραφές για τον αγώνα των 6 χλμ έχουν φτάσει τις 18. Σύντομα θα αναρτηθεί και η λίστα των αθλητών που έχουν κάνει αίτηση στο site του αγώνα. Αρκετό το ενδιαφέρον υπάρχει φέτος στους αθλητές για τον αγώνα, ενώ παράλληλα άτομα της διοργάνωσης βρίσκονται καθημερινά στο βουνό και καθαρίζουν τα βασικά μονοπάτια της διαδρομής.

Η διοργάνωση ανακοινώνει ότι όλη η διοργάνωση (και στους 3 αγώνες) θα υποστηρίζεται από ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ενώ στις παροχές των αθλητών στους αγώνες των 63χλμ και 23 χλμ θα υπάρχει και pasta party, σε παραλιακό εστιατόριο της Αγριάς.

Η διοργάνωση στο πλαίσιο της πρόθεσης που έχει να διοργανώσει αγώνα 200 χιλιομέτρων στο Πήλιο το 2018, θα πραγματοποιήσει Test Event για τη διαδρομή των 200 χιλιομέτρων, που είναι χαραγμένη και μετρημένη ήδη.

Έτσι λοιπόν, παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων των 6, 23 και 63 χλμ. μια ομάδα (με 4-6 αθλητές) θα τρέξει, ομαδικά, τη διαδρομή των 200 χιλιομέτρων (άνευ συναγωνισμού) και θα έχει υποστήριξη από τη διοργάνωση σε 20 σημεία με ανεφοδιασμό σε εξοπλισμό (ρούχα, παπούτσια, κλπ), τροφοδοσία και υδροδοσία. Η εκκίνηση του Test Event των 200 χιλιομέτρων θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ 18 Μαΐου στις 2017 και ώρα 22:00.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο Face Book:  Kentavros Ultra Trail of Pelio ή στο site του αγώνα: www.kutp.gr