noodles volos banner

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Το Σάββατο 29 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 3ος Ημιμαραθώνιος Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή ήδη ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς τις ετοιμασίες που χρειάζονται, ώστε να προσφέρει έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος σε όσους συμμετέχουν. Φέτος ο αγώνας θα αποκτήσει διεθνείς διαστάσεις, καθώς θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 30 Κύπριοι δρομείς από το σωματείο Ευ Ζην, τον ΓΣ Ολύμπια Λεμεσού και τον σύλλογο “Περικλής Δημητρίου”. Όλοι θα φιλοξενηθούν στη πόλη μας με πρωτοβουλία της διοργάνωσης. Θα γίνει επίσης αδελφοποίηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με την ομάδα της Μεγαλονήσου.

Παράλληλα με τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου θα διεξαχθεί και ο 24ος Δρόμος Υγείας απόστασης 5 χιλιομέτρων. Οι μικροί μας φίλοι θα τρέξουν και αυτοί τον δικό τους αγώνα των 500 μέτρων.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με τη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Για άλλη μια φορά το σύνθημα είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ».

Με τα καλύτερα τοπία που χαρίζει η παραλία του Βόλου και η διαδρομή προς τις Αλυκές, είναι βέβαιο πως όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν για μία ακόμη φορά τη συμμετοχή τους.

Οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρουσία τους στην πόλη με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Έτσι ο αθλητικός τουρισμός της Μαγνησίας θα ενισχυθεί στο έπακρο, μια και πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός μαζικού αθλητισμού του Βόλου για οποιοδήποτε άθλημα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.

Στο σάιτ του αγώνα http://www.voloshalfmarathon.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την πλήρη προκήρυξη, καθώς και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή στον Ημιμαραθώνιο ή τον Δρόμο Υγείας που προσφέρεται για συμμετοχή σε όλη την οικογένεια. Στο facebook δημιουργήθηκε το ανάλογο event για τον αγώνα: https://www.facebook.com/events/1240915415985881/

ΜΟΝΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας

ΕΨΑ

ΔΙΟΣ

Ζαγορίν

Saucony

Pharmnet

RunningNews.gr (χορηγός επικοινωνίας)

Καρακατσάνης

Φιλομήλα

Puppets

Ταμπακιώτης

Peugeot

Aspirina

Περιβαλλοντική Βόλου Καραλής Βασίλης

Portaria hotel

Nefeli hotel

Τυπογραφείο Σάμιος

Κένταυρος (κέντρο αποκατάστασης)ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

ΕΠΦΑ (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας)

Τροχαία Βόλου

Λιμενικό Σώμα Βόλου

Οργανισμός Λιμένος Βόλου

ΕΚΑΒ

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και για τους τρεις αγώνες:

24210 71770 κ. Κώστας Κυριαζής

24210 23523 κ. Τρύφωνος Σπύρος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

1halfmarathon

 

Last modified onSaturday, 25 February 2017 15:21