Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/46452
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/46452
noodles volos banner

To Power Fitness Gym στην Αγριά έκοψε την πίτα του (photos)

Το περασμένο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, το Power Fitness Gym του κ. Δημήτρη Σαμαρά έκοψε την πίτα του για το 2017 στην Αγριά, στο καφέ- bar «Foco». Πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Δ. Σαμαρά και τους συνεργάτες του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Χρ. Μπουκώρος, βουλευτής της ΝΔ Μαγνησίας, ο κ. Γ. Κίτσιος, αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, ο κ. Δ. Βαΐτσης, πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο κ. Χαρ. Ζάχος, πρώην αντιδήμαρχος Αγριάς, ο κ. Δ. Στέλλος, πρόεδρος του Δ.Σ. Αγριάς και ο κ. Δ. Βασιλείου, Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Ο κ. Δ. Σαμαράς, σε μια σεμνή τελετή, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους φίλους και συνεργάτες του, Βασίλη Ζαχείλα, αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης NABBA WFF, στους γιατρούς Ζωή Μπαλαμάτση και Κων/νο Αλεξάνδρου για την προσφορά τους στο γυμναστήριο του, που μετρά 17 χρόνια λειτουργίας.

Την κοπή της πίτας ακολούθησε γυμναστική επίδειξη όλων των τμημάτων του γυμναστηρίου, στην οποία συμμετείχαν αθλητές από το γυμναστήριο «ΙΧΩΡ» του κ. Μιχ. Γρηγόρη.

Χάρη στη συμμετοχή του κόσμου και την προσφορά των 50 και πλέον χορηγών της λαχειοφόρου αγοράς που έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό το οποίο προσφέρθηκε από τον κ. Δ. Σαμαρά στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

*Δείτε στην παρακάτω image gallery φωτογραφίες από την εκδήλωση

Image Gallery

{gallery}46452{/gallery}