noodles volos banner

Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον για το 1ο Volos Santa Run

Και από άλλες πόλεις εκδηλώνεται το ενδιαφέρον πολιτών για συμμετοχή στο 1ο Volos Santa Run. Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του ΣΔΥ Βόλου «οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μετέχουν στον πρωτότυπο μη ανταγωνιστικό φιλανθρωπικό αγώνα, αλλά να δουν από κοντά αυτές τις ημέρες τον Βόλο και κάποιες οικογένειες ίσως συνδυάσουν τον αγώνα με μια 4ήμερη διαμονή, κάνοντας Πρωτοχρονιά στον Βόλο και το Πήλιο.

Μετά το τέλος του Volos Santa Run οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μέρος στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στον Άγιο Νικόλαο, όπου είναι ο τερματισμός, και σε όλο τον Βόλο. Τις ημέρες των εορτών οι εκδηλώσεις στον Βόλο θα έχουν κορυφωθεί και το 1ο Volos Santa Run θα αποτελέσει μέρος των εκδηλώσεων αυτών!

Πολλά σωματεία της περιοχής δηλώνουν επίσης τη συμμετοχή τους στο 1ο Volos Santa Run. Ανάμεσά τους και το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας Ιππόκαμπος.

Το 1ο Volos Santa Run θα γίνει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και η πιο απλή διαδρομή, απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, από ενός μέχρι 101 ετών, μόνοι, με τους φίλους τους ή με όλη την οικογένειά τους!

Η διαδρομή του 1ου Volos Santa Run θα είναι από το χωριό του Άη Βασίλη (λίγο μετά το Δημαρχείο) προς την Ερμού, με τερματισμό στη φάτνη στον Άγιο Νικόλαο. Το περπάτημα-τρέξιμο θα είναι μη ανταγωνιστικό και βέβαια δε θα κρατηθούν αποτελέσματα, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο γιορτινό γεγονός. Όλοι θα περπατο-τρέξουμε μαζί!

Η συμμετοχή στο 1ο Volos Santa Run είναι δωρεάν. Θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς από τον Δήμο Βόλου, για να δώσουν οι πολίτες ό,τι επιθυμούν, ώστε να συγκεντρωθεί ποσό που θα δωθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν δεν έχετε στολή Άη Βασίλη δεν πειράζει. Βάλτε ένα κόκκινο σκουφάκι και ελάτε.

Στις 30 Δεκεμβρίου θα γιορτάσουμε όλοι στο 1ο Volos Santa Run! Η εκδήλωση δημιούργησε χώρο και στο facebook, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να παρακολουθούν τα νέα και να συζητάνε, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/events/1130812130305978/»

Last modified onWednesday, 14 December 2016 02:38