noodles volos banner

Αποχαιρετά τη χρονιά με συμμετοχή σε αγώνες ο ΣΔΥΒ

Λίγο πριν το τέλος του 2016 διεξάγονται οι τελευταίοι αγώνες δρόμου του έτους με τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου να συνεχίζουν να δίνουν παντού το παρών, ενώ ο σύλλογος θα αποχαιρετήσει τη χρονιά με εντυπωσιακό φινάλε και τη διοργάνωση του 1ου Volos Santa Run σε συνεργασία με την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ).

Σε ακόμη έναν αγώνα πραγματοποίησε λοιπόν μαζική αποστολή ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου αυτή τη Κυριακή. Ο Ημιμαραθώνιος Τύρναβος-Λάρισα πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά και για ισάριθμη φορά ο σύλλογος έτρεξε τη διαδρομή που ενώνει τις πόλεις του γειτονικού νομού.

23 ήταν τα μέλη του ΣΔΥΒ που μετείχαν και πολλές οι διακρίσεις. Χαρακτηριστικό ότι στη κατηγορία 30-39 ετών και οι 3 πρώτες θέσεις πήγαν σε δρομείς του ΣΔΥ Βόλου, στους Αλέξη Παπαλεξίου (4ος γενικής κατάταξης),  Αχιλλέα Γιαννούλα (6ος), Ζήση Τσουρέλη. Πρώτος επίσης στη κατηγορία του τερμάτισε ο Γιώργος Καλαντζής και δεύτεροι οι Αργύρης Βουρλογιάννης, Ηλίας Πατσαρούχας. Η Τζώρτζια Ιωάννου-Κουλουριώτη βραβεύτηκε ως η μεγαλύτερη ηλικιακά συμμετέχουσα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΣΔΥ Βόλου στον Ημιμαραθώνιο 21,1 χιλιομέτρων Τύρναβος-Λάρισα ήταν οι εξής:

Παπαλεξίου Αλέξης

Γιαννούλας Αχιλλέας

Τσουρέλης Ζήσης

Καλαντζής Γιώργος

Βουρλογιάννης Αργύρης

Παλάντζας Κώστας

Πατρώνης Ορέστης

Πατσαρούχας Ηλίας

Γάκης Δημήτρης

Οικονόμου Δημήτρης

Κουλουριώτης Φίλιππος

Μπράτσος Κώστας

Νικολάου Ντάφης

Μελαχροινάκης Γιάννης

Καναράς Γιάννης

Χαλκιάς Βασίλης

Μιχαηλίδης Γιώργος

Νικολάου Στάθης

Τουλιάς Τέλης

Τζήμου Αλεξία

Κοτσίλιος Δημήτρης

Μανταλιανού Άσπα

Ιωάννου-Κουλουριώτη Τζώρτζια

Τους αθλητές συνόδευσαν κατά τη διαδρομή η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου και ο Γιώργος Μάνος.

Άλλοι 6 δρομείς του ΣΔΥΒ έτρεξαν την ίδια ημέρα στον 5ο Φιλίππειο Δρόμο Βεργίνα-Βέροια 14,5 χιλιομέτρων που έγινε με μεγάλη επιτυχία και 808 συμμετοχές. Η εκκίνηση δόθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας όπου οι αθλητές ξεναγήθηκαν. Οι συμμετοχές του συλλόγου:

Δημητριάδης Αμβρόσιος

Σημαντήρας Γιάννης

Κοσμίδης Μάκης

Μελίδης Ανέστης

Μπρατάνη Κωνσταντίνα

Τασιώνη Βάσω

Ο 11ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας έγινε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Όλυμπο σε νέα διαδρομή και απόσταση 24 χιλιομέτρων. Το παρών έδωσε ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου Γιάννης Μπατζάκας.

Αυτή την Κυριακή ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει νέα ομαδική αποστολή στον 13ο Ημιμαραθώνιο Ράξας Τρικάλων και τον παράλληλο δρόμο 7 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές είναι δωρεάν και τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου που θέλουν να εγγραφούν μπορούν να το δηλώσουν στα μέλη του συλλόγου ως το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα μετά τον αγώνα θα ολοκληρώσει την εκδρομή.

Last modified onWednesday, 14 December 2016 02:37