noodles volos banner

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για το τμήμα βόλεϊ της Νίκης το Σαββατοκύριακο

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, μέσω του οποίου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας, πως ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου - Αγώνες και για τις "μικρές", συνάντηση για το τμήμα ενηλίκων.

Αναλυτικά:

"Ξεκινούν την Κυριακή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Συγκεκριμένα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 14.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί για το κύπελλο γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα Λάρισας.

Παγκορασίδες και νεανίδες
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας θα αγωνιστούν οι παγκορασίδες του τμήματος βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου για το πρωτάθλημα.
Τέλος συνεχίζεται το πρωτάθλημα των νεανίδων του τμήματος βόλλεϋ. Η ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 18.30 στην Καρδίτσα κόντρα στον ΣΠΑΚ.

Συνάντηση για το τμήμα ενηλίκων
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 20.15 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την έναρξη του νέου τμήματος ενηλίκων βόλεϊ".