noodles volos banner

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ο Βίκτωρας Σιούρας

Ο νεαρός αθλητής της Ακαδημίας SHINKYOKUSHINKAI KARATE Βόλου μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε, στο οποίο θα συμμετάσχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας του:

"Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Πρωταθλητή Σιούρα Βίκτωρα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ (Υπέρτατη-Αλήθεια -Συνεργασία), για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ Εφήβων Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών της ΕΛΟΚ που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Ο Βίκτωρας θα αγωνιστεί στα -61 κιλά Nέων Ανδρών στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ(ελεύθερος αγώνας). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής Σιούρας Βίκτωρας ξεκίνησε την προετοιμασία του αρχές του καλοκαιριού κάτω από την επίβλεψη του προπονητή ΤΕΦΑΑ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Β' κατηγορίας Κρίσιλα Ιωάννη και της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κοσμίδου Βίκυς. Επίσης συμμετείχε με επιτυχία στο αγωνιστικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Παπαδόπουλος Κων-νος στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής όπου δίδαξαν μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου φήμης του Ολυμπιακού πλέον ΚΑΡΑΤΕ καθώς και ο δάσκαλος των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλητών Γκουβούσης Κων-νος. Ο πρωταθλητής μας  ευελπιστεί σε μια διάκριση, με στόχο την συμμετοχή του στην εθνική Ομάδα. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ο πιο παλιός Σύλλογος ΚΑΡΑΤΕ στην Μαγνησία με έτος ιδρύσεως το 1985, είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ με άυξοντα αριθμό 011 και από τους μοναδικούς Συλλόγους στην Μαγνησία και στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ με συνεχή παρουσία σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Στα 31 χρόνια της, πολλοί αθλητές πέρασαν από τον Σύλλογο και στη συνέχεια έγιναν προπονητές και ίδρυσαν δικούς τους συλλόγους.

Για αυτό και θεωρείται ο Σύλλογος των  Πρωταθλητών και Εκπαιδευτών. Οι πρωταθλητές που αναδείχθηκαν από την ίδρυση του και συμμετείχαν με την εθνική ομάδα της ΕΛΟΚ σε διεθνείς διοργανώσεις είναι αρκετοί και φανερώνουν την προσφορά του και την επιτυχημένη πορεία στον τοπικό Αθλητισμό της Μαγνησίας. Πολλοί από αυτούς έχουν ευεργετηθεί από τα προνόμια των ολυμπιακών αθλημάτων μοριοδότηση και άνευ εξετάσεων εισαγωγή στα ΑΕΙ-ΤΕΙ,ένταξη στα σώματα ασφάλειας και διορισμούς στο Δημόσιο".