noodles volos banner

Η Μ. Χρυσοβελώνη σε αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρέστη την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην 36η Ανάβαση Πορταριάς κατόπιν προσκλήσεως από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος όπου και απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.

 Όπως δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη, «Η 36η ανάβαση Πορταριάς είναι μια από τις πιο γνωστές αναβάσεις στη χώρα μας γι’ αυτό και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις  αυτή τη συνδιοργάνωση, που στήθηκε με τόσο μεράκι και σχολαστικότητα από τους υπεύθυνους και δικαιολογημένα τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχημένη προσπάθειά τους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής, διότι και φέτος κατακλύστηκε από χιλιάδες θεατές και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που διαφήμισαν σε όλη την Ελλάδα την περιοχή της Μαγνησίας».

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη παρακολούθησε τους αγώνες υπερελαφρών αεροσκαφών  που διοργάνωσαν η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας και η Επιτροπή Υπερελαφρών Αεροσκαφών της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, στις εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης Νέας Αγχιάλου. Συνοδευόμενη από τον Διοικητή του Αεροδρομίου και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, η υφυπουργός επισκέφτηκε τους χώρους διεξαγωγής των αγώνων και πραγματοποίησε και η ίδια πτήση με αεροσκάφος των αγώνων. Στην υφυπουργό απενεμήθη τιμητική πλακέτα από τη διοργανώτρια αρχή για την επίσκεψή της στους αγώνες της Αεραθλητικής Ένωσης.

Επίσης η υφυπουργός παρέστη τους αγώνες Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου Πανελλήνιας Συμμετοχής ολυμπιακού και σύνθετου στόχου, Κυπέλλου Ελλάδος Τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου, όπου και βράβευσε τους συμμετέχοντες αθλητές και νικητές των αγώνων.