noodles volos banner

Αγωνιστική δράση για τέσσερις ομάδες της Αργούς

Η ανδρική ομάδα της Αργούς υποδέχεται στην έδρα της την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 20.00 την ΑΕ Λάρισας και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να διατηρήσει ή και να μειώσει τη διαφορά των 3 βαθμών από την πρωτοπόρο ΕΑΛ, η οποία επιχειρεί «επικίνδυνη έξοδο» στη Λαμία όπου αντιμετωπίζει τον Φιλαθλητικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής ανδρών (Κυριακή 8 Μαρτίου): Αργώ-ΑΕΛ, Φιλαθλητικός Λαμίας-ΕΑΛ, ΑΨΛ Μεδεών-Ασκληπιός.

Η ομάδα των γυναικών υποδέχεται το Σάββατο 7 Μαρτίου (στις 19.00) τον ΓΣ Αλμυρού στο “Βάκης Παρασκευόπουλος”, με στόχο να πάρει «καθαρή» νίκη, ώστε να διατηρηθεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ασκληπιού με τον δεύτερο της βαθμολογίας ΓΣ Νίκαιας, σε ένα συναρπαστικό και με πολλές εκπλήξεις πρωτάθλημα. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής γυναικών (Σάββατο 7 Μαρτίου): Αργώ -ΓΣ Αλμυρού, Ασκληπιός-ΓΣ Νικαίας, Φιθία-Φιλαθλ. Αμπελώνα, ΑΟ Σουφλαρίων-Νίκη Βόλου.

Επίσης για το πρωτάθλημα παίδων  η ομάδα της Αργούς υποδέχεται την Κυριακή 8 Μαρτίου (14.00) στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος”, την ομάδα της ΕΑ Λάρισας, ενώ για το πρωτάθλημα κορασίδων, η Αργώ αντιμετωπίζει στον Αλμυρό την Κυριακή 8 Μαρτίου τον τοπικό ΓΣΑ.