noodles volos banner

Επιτυχίες και μετάλλια για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου

Διπλό χρυσό για την Μαρία-Ελένη Τσιόβολου στον Παρνασσό. Η αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου στους αγώνες που έγιναν στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της (Κ1) και στους δύο αγώνες που έλαβε μέρος.

Στη γιγαντιαία κατάβαση της κατηγορίας Κ1 μάλιστα, εκτός από τη ''χρυσή'' Τσιόβολου, το βάθρο ήταν κατειλημμένο από Βολιώτισσες με την Σοφία Αγιώτη στη δεύτερη θέση και την Μαρία Καυκά στην τρίτη. Ακολούθησαν οι: Ποδαρά 7η, Φιλίππου Όλγα 9η, Φιλίππου Ζωή 16η, Τσούκα 18η και Ιωάννου 21η. Στο σλάλομ Αγιώτη και Καυκά κατέκτησαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα και ακολούθησαν οι: Τσούκα 13η, Φιλίππου Όλγα 16η, Κοσμοπούλου 21η, Τράτσα 22η, Φιλίππου Ζωή 23η και Ιωάννου 25η.

Στα αγόρια της Π1 δεν είχαμε θέση στο βάθρο. Ο Παπαπαναγιώτου ήταν για μιά ακόμα φορά ο καλύτερος, κατακτώντας την 6η θέση στη γιγαντιαία κατάβαση, με τον Τζίμα να ακολουθεί 8ος και τους: Τζώρτζη 9ο, Παπακυρίτση 14ο, Μαρκόπουλο 17ο και Φοινικόπουλο 24ο. Στην τεχνική κατάβαση ο Παπαπαναγιώτου ήταν 5ος, ο Τζώρτζης 6ος, ο Ρουσογιάννης 10ος, ο Μαρκόπουλος 12ος και ο Κουκορίνης 23ος.

Στην κατηγορία Κ2, στη γιγαντιαία κατάβαση οι Βολιώτισσες αθλήτριες κατέκτησαν τις θέσεις 5-10 με τις Καταρτζή, Αγιώτη, Οικονόμου, Δημητρόφ, Καυκά και Σουλδάτου αντίστοιχα, ενώ στο σλάλομ η καλύτερη επίδοση ήταν της Αγιώτη στην 4η θάση και της Καραμπάση στην 5η. Ακολούθησαν η Καυκά 7η, Σουλδάτου 8η και Κορολή 10η.

Στα αγόρια της Π2, ο Τσιόβολος τερμάτισε 4ος στη γιγαντιαία κατάβαση, ακολουθούμενος από τον Ποδαρά 8ο, Θεοφανίδη 9ο και Μητρίτσα 16ο. Στο σλάλομ της ίδιας κατηγορίας, ο Θεοφανίδης ήρθε 6ος και ο Ποδαράς 8ος. Το ίδιο διάστημα διεξήχθη στο Μέτσοβο ο αγώνας κυπέλλου δρόμου αντοχής με διακριθέντα τον Δημήτρη Κυριαζή, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και την τέταρτη θέση στο σπριντ, ενώ ακολούθησαν ο Μυτηλιός (16ος και 13ος αντίστοιχα) και ο Μπέης (19ος και 17ος). Συμμετείχε ακόμα η ομάδα παμπαίδων του συλλόγου με στόχο την απόκτηση εμπειριών.

unnamed2