noodles volos banner

Ημερίδα από τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 1η ενδο-ομιλική ημερίδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στην οποία συμμετείχαν αθλητές αλλά και μικροί αθλούμενοι του ομίλου που βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους. Συγκεκριμένα στην κατηγορία εμποδίων αρχαρίων βραβεύτηκαν στην 1η θέση η Ελευθερία Θωμαΐδη, 2η η Νικόλ Παπαζήση και στην 3η θέση με ίσους βαθμούς οι Ραφαέλα Μπουρδάκη και Γίαννα Ξηροφώτου. Στην κατηγορία ΑΙΑ 1η η Βίκυ Μαργαρού και 2η η Ιωάννα Μπόνου. Στο junior test (ηλικίες 6-9) στην 1η θέση η Σοφία Σκαρίπα, 2η η Νικολία Πασχούδη και ακολουθούν η Νάνσυ Παναγιωτοπούλου και η Νάσια Ορφανού στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα.
Στη μικρή κατηγορία "ΙΠΟΤΑΚΙΑ" (ηλικίες 4-6) βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους, με αναμνηστικό μετάλλιο οι Δ. Αναστασίαδου, Ο. Βασάλος, E. Barbier, I. Barbier, Σ. Μπόνος, Α. Τασσιός, Ι. Τζανή, Ε. Τσαπή.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο όμιλος τίμησε την αμαζόνα Ανδρονίκη Τσούνη με πλακέτα για την προσφορά της στις αξίες του ομίλου. Ο Ιππικός όμιλος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, τους κα. Σ. Ανετοπούλου, Σ. Ανετόπουλο, Α. Γαρυφαλλοπουλου, Δ. Καλέργη, Λ. Κουτρουμάνου και για την υποστήριξή τους, τις επιχειρήσεις του κ. Κ.Μαγαλιού και το Plus Cafe στην Ν.Ιωνία. Στην διοργάνωση παραβρέθηκε η κα. Ζωμένου ως εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου η οποία και βράβευσε ορισμένες κατηγορίες. Κριτής της ημερίδας ήταν από τον Σύνδεσμο Κριτών ΣΚΑΙ η κα Σοφία Ιωαννίδου από τη Θεσσαλονίκη. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν οικονομικά την 6μηνη θεραπεία τενοντίτιδας της Vinette που είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπητά άλογα του ομίλου.