noodles volos banner

Νίκη των ανδρών της Αργούς

Μετά από πολύ καλή απόδοση η ανδρική ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΨΛ ΜΔΕΔΕΩΝ ,σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας. Έτσι διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα , 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ η οποία κέρδισε χθες τη συμπολίτισσά της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ επίσης με 3-0. Ο προπονητής της Βολιώτικης ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. 
Τα σετ: 25-12,25-22,25-21
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπύρος): Ισλαμάι, Σωτηρίου, Τσοπάνος, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Κόκκας, Κουντριάς, Βούλγαρης, Ιτούδης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου.
ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ:Αντωνάκης,Στενός,Παπαδούλης,Κατσούμπας,Τράκης,Κόκκινος
 
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής :  
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ–ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ 3-0 σετ
ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  0-3 σετ
 ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ– ΕΑ  ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  ΡΕΠΟ
 
Βαθμολογία
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 15β 
ΑΣ ΑΡΓΩ 12β
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 9β 
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7β 
 
ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ 5β 
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 3β 
ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 0β
 
ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
 
Εύκολα κέρδισε χθες η ομάδα των παίδων της ΑΡΓΟΥΣ την αντίστοιχη της ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ με 3-0 σετ, σε αγώνα πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ που έγινε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Οι κυανέρυθροι  με πολλούς νέους αθλητές στη σύνθεσή τους , έπαιξαν όπως έπρεπε για να πάρουν μια καθαρή νίκη. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΡΓΩ θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στο εκτός έδρας αγώνα της με τη ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ , ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Τα σετ: 25-15,25-15,25-23
 ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σπύρος ) Πιτσιάβας,Λεμονής,Χονδροδήμος,Λημνιώτης,Ντελής,Αγορίτσης,Ξενοκώστας Μπουμπούκης,Χαλαστάρας,Κουτσελίνης,Σδρούλιας
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Μάρκου) Παπαθανασίου,Βουτυρίτσας,Κουρέτσος,Ζαφείρης,Μακρίδης,Τσετσίλας,Σουλτσιώτης,Νταφούλης.
 
ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ Β΄
 
Εύκολη  επικράτηση χθες των κορασίδων της ΑΡΓΟΥΣ με 3-0 σετ,επί του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ Β΄,σε αγώνα που πργαματοποιήθηκε στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ .
 
 Τα σετ: 25-20,25-18,25-17
ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Γεωργουλά Κων,Διάλλα Β,Σταματίου Χρ,Γάκη Σωτ,Γκαλάκου Ελ, Ζαφειρίου Αικ, Τσιτσιγιάννη Μ,Κονιστή Αν,Φιλιππίδη Αν, Πολυζώη Μ,Λωρίδα Αθ, Κανέλλου Μυρ.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ β΄: (Βασίλεβα) Ανδρεάδη ,Σταμπουλή,Ευθυμιοπούλου,
Λύκα,Μητσιογιάννη,Κουμπούρα,Νιακοπούλου,Χριστώνη, Ζιάκα, Ντουλμπέρη, Κατσάπα, Μπαλλά.