noodles volos banner

Διπλή έξοδος για τις ομάδες του Κενταύρου Αγριάς

  • Published in Handball

Ξανά σε αγωνιστική δράση θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, μετά την ανάπαυλα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου λόγο των εθνικών εκλογών. 

Η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θα ταξιδέψει σήμερα για την Αθήνα, προκειμένου στις 18.00 να αντιμετωπίσει στο κλειστό του Κορωπίου την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς επιδιώκει σήμερα να πραγματοποιήσει ακόμα μια καλή εμφάνιση επί μιας αξιόμαχης ομάδας, όπως αυτής του Κορωπίου. Ο σημερινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές για λόγους ασφαλείας, ύστερα από εισήγηση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας αγωνιστικών χώρων & αθλητικών εγκαταστάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και απόφασης του Νομικού Προσώπου του Δήμου Κρωπίας, που έχει την ευθύνη λειτουργίας του κλειστού του Κορωπίου. 
Την Κυριακή, η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου στις 16.30 στο κλειστό της Μίκρας να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α2 γυναικών.