noodles volos banner

Βραβεύσεις Κορυφαίων Αθλητών Δήμου Βόλου

Σύμφωνα με του Δ..Σ του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού του Δήμου Βόλου με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών ως εξής:

Α) Διακριθέντες το 2014 αθλητές-τριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που συμμετείχαν σε Ολυμπιακά αγωνίσματα:

Έως 8η νίκη σε Παγκόσμια  πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ

Έως 8η νίκη σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση ευρωπαϊκού ρεκόρ

Έως 1η νίκη σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ

Έως 1η νίκη σε Πανελλήνιους  σχολικούς  αγώνες

Αθλητές ΑΜΕΑ μέχρι 3η νίκη σε πανελλήνια πρωταθλήματα

Β)  Αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.

Για τις επιτυχίες των αθλητών απαιτούνται βεβαιώσεις των αθλητικών συλλόγων και βεβαιώσεις από τις αρμόδιες Εθνικές Ομοσπονδίες εποπτευόμενες από τη ΓΓΑ.

Δεν βραβεύονται άλλες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, πανελλαδικοί αγώνες όπως κύπελλα, συναντήσεις, τουρνουά, αγώνες open κ.α., καθώς και επιτυχίες σε αγώνες παλαιμάχων, βετεράνων, διαχρονικών αθλητών κ.λ.π.

Γ)  Κορυφαίος – Κορυφαία αθλητής/τρια ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, πετοσφαίριση, μπάσκετ, χάντμπωλ, υδατοσφαίριση) ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 μετά από σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών των τοπικών ΜΜΕ.

Δ) Άνοδος ερασιτεχνικών ομάδων με έδρα το Δήμο Βόλου σε Εθνικές Κατηγορίες ομαδικών αθλημάτων την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 μετά από αγωνιστική δράση και όχι από ανακατάταξη κατηγοριών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Παρακαλούνται οι αθλητικοί σύλλογοι που διαθέτουν αθλητές σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια να αποστείλουν τις σχετικές βεβαιώσεις έως και την Παρασκευή 30/1/2015 στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού στο Μεταξουργείο (Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη).

Προτεινόμενος τρόπος αποστολής στα email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., σε διαφορετική περίπτωση στο φαξ: 2421040484.