noodles volos banner

Ήττα για τις γυναίκες του Κενταύρου

  • Published in Handball

 

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς από τον Παναθλητικό Συκεών, με σκορ 17-27, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α2 γυναικών, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, μπορεί να γνώρισε την ήττα, αλλά παρουσίασε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μετά από πολύ καιρό. Παρόλο που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, έδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στην άμυνα, με την Μπατζογιάννη να τα πηγαίνει εξαίρετα κάτω από τα γκολπόστ (απέκρουσε και τα τρία πέναλτι) αλλά και στον επιθετικό τομέα. Επόμενος αγώνας της ομάδας των γυναικών την ερχόμενη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη με την ομάδα της Νέας Ελβετίας. 
Κένταυρος Αγριάς: Μπατζογιάννη, Ρυμενίδη, Σισμανίδου (3), Παπαδοπούλου (1), Μαργαρίτη (4), Σιρανίδου (3), Παπαρίζου (4), Χατζή, Μεκάση (2), Ρεντινιώτη, Λουκμανίδη.
Παναθλητικός Συκεών: Χατζησταυρίδου, Σαββούδη, Καλαπούτη Ελπ. (1), Ξανθοπούλου (8), Κέλη (1), Καλαπούτη Ελ. (4), Σεμερτζίδου (1), Ωραιοπούλου (1), Αραμπατζή (3), Δρακίδου (8), Τζούρα, Τερζάκη, Ζήκου, Παπαδοπούλου, Αρχοντή. Ο αθλητισμός ενώνει και δίνει ελπίδες.

Πριν από τον επίσημο αγώνα των γυναικείων ομάδων Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς και του Παναθλητικού Συκεών, τα ηλικιακά τμήματα των δύο συλλόγων έδωσαν φιλικούς αγώνες μεταξύ του και προσέφεραν στην κυριολεξία σπορ και θέαμα στους γονείς και στους φίλους του αθλήματος που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου. H ομάδα του Παναθλητικού υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει την φιλοξενία στον επερχόμενο αγώνα των γυναικείων ομάδων, στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύλλογος της Αγριάς θα πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα και με άλλους συλλόγους, επιδιώκοντας περισσότερους φιλικούς αγώνες για τα τμήματα υποδομών του. Η διοίκηση του Κενταύρου Αγριάς πριν τον αγώνα των δύο γυναικείων ομάδων προσέφερε ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα του Πηλίου, στην αποστολή του Παναθλητικού, που παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ, Μιχαηλίδης Βασίλης.