noodles volos banner

Ήττα για τον Κένταυρο Αγριάς στην Κυψέλη

  • Published in Handball

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς από την πολύ δυνατή ομάδα του Πανελλήνιου Γ.Σ., με σκορ 33 - 19 στο κλειστό της Κυψέλης.  

Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας, και με την νίκη του αυτή ο Πανελλήνιος σκαρφάλωσε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.  
Η ομάδα του Κενταύρου ταξίδεψε στην Αθήνα, με πολλές ελλείψεις ενώ ο Μπότσαρης από το πρώτο λεπτό του αγώνα αποχώρησε από τον αγώνα με πόνους στη μέση.  Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 20ο λεπτό, όταν και ο Πανελλήνιος προηγούνταν με σκορ 9 - 8. Η ομάδα της Αθήνας πήγε προβάδισμα τριών τερμάτων (14 - 11) στη ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανελληνίου διεύρυνε την διαφορά, εκμεταλλευόμενη τα πολλά αμυντικά λάθη της ομάδας της Αγριάς, 

Πανελλήνιος Γ.Σ. Τζανακάκης, Παπούλιος (3), Κοτελίδας (1), Κρητικός (2), Λέκκας (2), Τσαουσάνης Ι. (4), Χατζόπουλος (6), Μπαρίκος (1), Λάλας, Χειβιδόπουλος (6), Πριόβολος (3), Κουτρουμπής (4), Τσάνος, Τσαουσάνης Α., Τσακουρίδης, Κοντούλης. 
Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Κρατήρας (2), Κουρίδης, Καρανάσιος )1), Κεφαλάς, Λοίζου (1), Αστέρης (5), Ασαρίδης (2), Κασσαβέτης, Ανδρέου (4), Νούλης (1), Μπότσαρης, Μιμίκος (3).