noodles volos banner

Με τη συμμετοχή 70 αθλητών ο Φιλανθρωπικός Αγώνας για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος στο Βόλο ο φιλανθρωπικός Αγώνας Τριάθλου “Magnathlon” την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, με την υποστήριξη του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου και με τη διοργάνωση του αθλητή Λευτέρη Παρασκευά, του BikeMe.gr και της ΕΨΑ ο αγώνας  συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών αθλητών από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν για να συμβάλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό.

Με τη συμμετοχή 70 και πλέον αθλητών, ο αγώνας ξεκίνησε στις 10 το πρωί με κολύμβηση, συνεχίστηκε με ποδηλασία  και κατέληξε με αγώνα δρόμου που τερματίστηκε στην παραλία του Βόλου, όπου και έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στους αθλητές.

Χαρακτηριστική και σημαντική ήταν και φέτος η συμμετοχή του αθλητή Χρήστου Γαρέφη που δηλώνει «παρών» για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ υπογραμμίζοντας και αυτή τη φορά τη συμβολή του αθλητισμού σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας.

Πλήθος κόσμου  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ και των διοργανωτών και συγκεντρώθηκε στην παραλία του Βόλου για να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών και να συμβάλει ηθικά και υλικά στο σκοπό του αγώνα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων της πόλης μας, μεταξύ αυτών οι Βουλευτές Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή και κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Καλτσογιάννης και από το Δήμο Βόλου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Μουλάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Τοκαλή  και κ. Λιβογιάννης και ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρας.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από τις συμμετοχές των αθλητών, όπως και από την πώληση αναμνηστικών ειδών κατά τη διάρκεια του αγώνα, διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και συγκεκριμένα για την κάλυψη των αναγκών σε εξοπλισμό του Τμήματος Εργοθεραπείας.

Η Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση του Αγώνα και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της.