noodles volos banner

«Ελάτε να γνωρίσουμε την ελληνική φύση περπατώντας»

Ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις του εξέδωσε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

 

Συγκεκριμένα: Όπως έχουμε δεσμευτεί από τη Γενική Συνέλευση πραγματοποιούμε την πρώτη, από μια σειρά εκδηλώσεων , συνάντηση των φίλων και μελών μας στις 01-10-2014 στο Ξενοδοχείο PARK με θέμα «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ».

Την θεωρητική αυτή ενημέρωση όπως και το πρακτικό (πεζοπορία) , ανέλαβε να κάνει ο εξαίρετος συνάδελφος Γεώργιος  Ευθυμίου ο οποίος έχει αναλώσει, αφιερώσει πολύτιμο από τον ελεύθερο χρόνο και ζωής του εξερευνώντας, περπατώντας , πεζοπορώντας πολλούς τόπους σε όλη τη χώρα μας και στο εξωτερικό, με φυσιολατρικό, αρχαιολογικό ,γεωλογικό ,και ιστορικό ενδιαφέρον.

Αισιοδοξούμε ότι τις πολύτιμες εμπειρίες του να μας τις μεταλαμπαδεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην συνεδριακή αίθουσα του PARK HOTEL στις 01-10-2014 ημέρα Τετάρτη στις 19.οο μ.μ.

Ο Σύλλογός μας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκτός των φίλων και μελών του να πλαισιώσουν και παρακολουθήσουν την εκδήλωσή μας, οι συνάδελφοι εν ενεργεία Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, μέλη και φίλοι των μεγάλων παραδοσιακών και ιστορικών Συλλόγων του Βόλου Ορειβατικός και Φυσιολατρικός Π.Α.Ν. όπως και όσοι θέλουν να γνωρίσουν και εμπνευστούν από το μαγικό κόσμο της φύσης και του βουνού.

Θα χαρούμε οι φίλοι και φυσιολάτρες, λάτρες του βουνού και οπαδοί της εναλλακτικής άσκησης στη φύση να μας ακολουθήσουν , καθότι ο Σύλλογός μας στη συνέχεια της θεωρίας, θα πραγματοποιήσει και πεζοπορία στο βουνό του Ολύμπου στη θέση ΠΡΙΟΝΙΑ την Κυριακή στις 05-10-2014.

Τονίζουμε δε ότι δεν καλλιεργούμε ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Για μας σημασία έχει το «ταξίδι» στη φύση, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των περιπατητών.

Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και ψυχή μας. Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και για κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6972776210 μέχρι την 01-10-2014. Ημέρα και ώρα αναχώρησης από το Δημαρχείο Κυριακή 05-10-2014 στις 08.00 π.μ.