noodles volos banner

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Συνταξιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εκλογές από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου των Συνταξιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Νομού Μαγνησίας  στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου.

Τα αποτελέσματα της κάλπης ανέδειξαν Διοικητικό -Ελεγκτικό Συμβούλιο και θα συνέλθει σε σώμα εντός των ημερών και έχει κατά αλφαβητικά σειρά όπως παρακάτω: Γιαννακίδης  Κωνσταντίνος, Παπακώστα Βασιλική ,Παπαχρήστος Νικόλαος, Τοπαλίδης Ευστάθιος, Χαραχούσιος Αθανάσιος και αναπληρωματικό μέλος ο κος Ευθυμίου Γεώργιος.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Καθηνιώτης  Απόστολος, Κατσικάρης  Ιωάννης και αναπληρωματικό μέλος η κα Μπονάκου  Γεωργία. Στο θέμα ημερήσιας διάταξης των εκλογών που αφορούσε προτάσεις μελών για  δραστηριότητες του 2014 ,έχουν κατατεθεί διάφορες θέσεις και το νέο Συμβούλιο στα πλαίσια των δυνατοτήτων του δεσμεύτηκε να τις πραγματοποιήσει όπως και διάφορες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, κοινωνικής προσφοράς ιδιαίτερα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και άλλα θέματα που έχουν σχέση με την σημερινή κρίσιμη οικονομική γενικά κατάσταση, ιεραρχώντας τες μια προς μια.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί την Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου και την πρόεδρό της για τη φιλοξενία.