Logo
Print this page

Έχασε στις λεπτομέρειες ο Κένταυρος Αγριάς από τον Έσπερο

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς γνώρισε την ήττα στον αγώνα του Σαββάτου (3/2), στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, από την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας, με σκορ 23-25. Ένας αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι νεαροί αθλητές της Μαγνησιώτικης ομάδας ήθελαν πολύ τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους και μπορούσαν να την πετύχουν, με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς καθοριστικά αγωνιστικά λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά και δύο σφυρίγματα των διαιτητών στην ίδια χρονική διάρκεια, για τα οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, στέρησαν τη νίκη από την ομάδα του Κενταύρου. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά. Η ομάδα του Εσπέρου, στα μισά του ημιχρόνου, με τον Πολλάκη από θέση εξτρέμ, βρήκε κενά σε πολλές φάσεις, στην άμυνα του Κενταύρου και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων (4-7). Οι αθλητές του Κενταύρου περιορίζοντας τα αμυντικά λάθη, ισορρόπησαν το παιχνίδι, το οποίο έληξε με διαφορά ενός τέρματος (10-11) με τη λήξη του ημιχρόνου. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ντέρμπι από την αρχή του μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Κένταυρος περιόρισε επιθετικά τον Πολλάκη (που πέτυχε 6 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο), όμως η Καλλιθέα έβρισκε λύσεις κυρίως με τα πολλά πέναλτι που κέρδισε (10 πέναλτι από τα οποία τα 4 απέκρουσε ο Καραπαναγιωτίδης, που για ακόμη μία φορά ήταν συγκλονιστικός). Ο Κένταυρος, με έμμεσους αιφνιδιασμούς και με τους Αρβανιτίδη, Κρατήρα από την περιφέρεια, έβρισκε λύσεις επιθετικά.

Στο 47ο λεπτό, ο Κένταυρος πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων (18-16) ξεσηκώνοντας την εξέδρα. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Έσπερο να ισοφαρίζει το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος αμυντικά λάθη των παικτών του Κενταύρου και να παίρνει και προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ (20-22 στο 55ο λεπτό). Στα τελευταία λεπτά οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου πίεσαν με προωθημένη άμυνα τους παίκτες της Καλλιθέας, όμως το ακυρωθέν γκολ του Αρβανιτίδη και το πέναλτι που δε δόθηκε στον Καρανάσιο (φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, στο να φύγει κερδισμένη η ομάδα της Καλλιθέας από τον αγωνιστικό χώρο, με τελικό σκορ 23-25.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-4, 4-7, 6-7, 9-8, 10-11, 13-13, 14-15, 16-16, 19-20, 20-22, 23-25.


ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ
(Ζήκος): Μακρής 5, Κρατήρας 6, Κουρίδης 2, Δρενοβιάδης, Κισκήρας 1, Αρβανιτίδης 6, Οικονόμου, Καρανάσιος 2, Κρανιώτης 1, Καραπαναγιωτίδης, Ζωναρόπουλος, Καποτάς, Σαμαράς.

 

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Νικολαίδης, Παπαδημητρίου 1, Μπακαβέλος 2, Γκλαβόπουλος 8, Δαλέκος 4, Σιατιρλής, Ξανθόπουλος 3, Σωτηριάδης, Κοντούλης 1, Τουλούμης, Τυμπαμπόγλου, Πολλάκης 6.


Δίλεπτα:
2-3, Πέναλτι: 1/4-6/10

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]