noodles volos banner

Καματερό και Άρης ανέβηκαν στην Α1 γυναικών από τα μπαράζ του Βόλου

  • Published in Handball
Η ομάδα του Καματερού Η ομάδα του Καματερού

Το Καματερό και ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι οι δύο ομάδες που κέρδισαν το εισιτήριο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ γυναικών, από τα μπαράζ που πραγματοποιήθηκαν από 7 - 9 Απριλίου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. 

Το πρώτο εισιτήριο πήρε η ομάδα του Καματερού, η οποία κέρδισε αρχικά τον  Άρη στον αγώνα της Παρασκευής (7/4) με σκορ 24-15, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπόρεσε να αντισταθεί μόνο μέχρι το πρώτο ημίχρονο (14-10 για το Καματερό). 

Στο σαββατιάτικο αγώνα που ακολούθησε η ομάδα του Καματερού κέρδισε με 29 - 17 την ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, σε ένα ματς που ήταν αμφίρροπο μέχρι το πρώτο 20λέπτο, όταν το Καματερό προηγούταν με 11 - 10. Κατόπιν η ομάδα του Καματερού πάτησε ...γκάζι, για να ξεφύγει με διαφορά 7 τερμάτων στο ημίχρονο (18 - 11) και να ολοκληρώσει τη νίκη της με ένα ακόμα πιο εύκολο δεύτερο ημίχρονο. 

Στον αγώνα της Κυριακής κρίθηκε το δεύτερο εισιτήριο, με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης να επιβάλλεται με σκορ 28-21 της θρακιώτικης ομάδας. Η ομάδα της Κομοτηνής, αν και προηγήθηκε με 0 - 3, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά στο σκορ, με τον Άρη να ισορροπεί το παιχνίδι, να ισοφαρίζει και να παίρνει διαφορά 5 τερμάτων στο ημίχρονο (10-15). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης διεύρυνε τη διαφορά και πήρε εύκολα τη νίκη. 

Η ομάδα του Καματερού επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία ενός έτους, καθώς είχε αγωνισθεί σ’ αυτήν την περίοδο 2015 - 16, ενώ ο Άρης, που μετράει 13 ήδη συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, επιστρέφει μετά από απουσία 6 ετών μια και τελευταία περίοδος που αγωνίσθηκε ήταν την περίοδο 2010-11.

Η ομάδα της Κομοτηνής, η οποία μετά από 7 χρόνια επαναδραστηριοποίησε  το τμήμα του χάντμπολ, παρουσίασε ένα ελπιδοφόρο σχήμα που αγωνίσθηκε με σθένος, παρόλες τις δυσκολίες. Είναι χαρακτηριστικό πως κατέβηκε στα μπαράζ με μόνο 10 αθλήτριες. 

Last modified onMonday, 10 April 2017 19:31