noodles volos banner

Ήττα από τον πρωτοπόρο για τον Κένταυρο Αγριάς

  • Published in Handball

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στο Καματερό από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 27-21. Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα αγωνίστηκαν με σθένος απέναντι στον πρωτοπόρο και υπήρξαν στιγμές που απέδωσαν εξαιρετικά απέναντι σε μια ομάδα που μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες της μαγνησιώτικης ομάδας μπήκαν στον αγώνα με πάθος και ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 18ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (8-6). Η ομάδα του Καματερού κατάφερε όμως με περισσότερες επιθετικές επιλογές να διευρύνει τη διαφορά με τη λήξη του ημιχρόνου (14-9). 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου με πολύ καλή αμυντική λειτουργία περιόρισαν τα ατού του Καματερού, μειώνοντας σε 14 - 10 στο 35ο λεπτό και είχαν την ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο στο σκορ και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά ήταν άστοχοι στις τελικές προσπάθειες.

Αντ’ αυτού το Καματερό διεύρυνε τη διαφορά στο 21 - 12 στο 46ο λεπτό. Οι αθλητές του Κενταύρου, πιο αποτελεσματικοί στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο τελικό 27 - 21. 

ΓΑΣ Καματερού (Μεσσήνης): Kότσιρας, Σκοδριάνος 1, Γκλάβας, Κλείτσικας 2, Αμανατίδης 3, Μπούτος  6, Κλιμάνογλου 3, Ακάλεστος 5, Βαμβακούσης 2, Πανόπουλος, Τότος, Κλέωπας 3, Σιμισακάκης, Χριστόπουλος, Καμπουράκης, Κούρτης 2.

Κένταυρος Αγριάς (Τσιάπας): Μακρής, Κρατήρας, Κουρίδης 2, Μιχαηλίδης 1, Ζωναρόπουλος 5, Χούστης, Οικονόμου, Καρανάσιος, Αστέρης, Καραπαναγιωτίδης, Ασαρίδης 5, Νούλης, Μιμίκος 7, Σαμαράς.

Δίλεπτες:  5 / 5

Πέναλτι: 2/2 - 3/3

Τα αποτελέσματα του ομίλου

ΓΑΣ Καματερού - Κένταυρος Αγριάς  27 - 21

Έσπερος Καλλιθέας  - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας 21 - 24

Ο.Φ.Ν. Ιωνίας - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 22 - 31

Βριλήσσια - Ολυμπιακός Κερατσινίου  24 - 22

Θρίαμβος Αθηνών - Αναγέννηση Βύρωνα  32 - 27