Logo
Print this page

Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Κενταύρου Αγριάς

Σημαντική νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία τη Κυριακή 23 Οκτωβρίου επιβλήθηκε με σκορ 25-21 της ομάδας του Θριάμβου Αθηνών στο κλειστό του Μετς. Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η μαγνησιώτικη ομάδα, παρά τις ελλείψεις, παρουσιάστηκε ψυχωμένη στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε τη νίκη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, χάρη στην ψυχραιμία και ευστοχία που επέδειξε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ενώ είχε και σε καταπληκτική μέρα τον Καραπαναγιωτίδη κάτω από τα δοκάρια (με ποσοστό 45% αποκρούσεων.

Οι παίκτες του Κενταύρου μπήκαν από την αρχή πιο αποφασιστικοί στο παιχνίδι, παίρνοντας τη πρωτοπορία στο σκορ (3 - 5 στο δεκαπεντάλεπτο). Στο χρονικό εκείνο σημείο, κάποια λάθη των παικτών του Κενταύρου έδωσαν την ευκαιρία στον Θρίαμβο να πάρει ελαφρύ προβάδισμα (6 - 5) στο 20ο λεπτό του αγώνα. Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα απέκτησαν ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 9-10.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη μαγνησιώτικη ομάδα, η οποία με επιθετικές εξάρσεις πήρε προβάδισμα μέχρι τέσσερα τέρματα στο 37ο λεπτό (10 - 14). Τα επιπόλαια όμως λάθη των φιλοξενούμενων, σε επίθεση και άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στην αθηναϊκή ομάδα να ισορροπήσει το παιχνίδι, το οποίο ήταν αμφίρροπο μέχρι και πέντε λεπτά πριν τη λήξη του, όταν ο Θρίαμβος ισοφάρισε σε 20-20. Στο χρονικό εκείνο σημείο, οι παίκτες του Κενταύρου έδειξαν ψυχραιμία στην άμυνα, αλλά και ευστοχία στην επίθεση και έφτασαν στην τελική επικράτηση με σκορ 21 - 25.

Είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με αυτή για τη φετινή χρονιά. Είναι και μια νίκη ψυχολογίας για τους νεαρούς αθλητές του Κενταύρου Αγριάς για να προχωρήσουν πιο ψυχωμένοι, στο επόμενο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου, με την ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Παπούλιας Ι. 2, Μίχος Κ., Σταλίκας Ν., Κρεμόνας Ν. 3, Τριανταφύλλου Π. 6 , Μπανίας Δ., Ζαχαρόπουλος Ζ., Κωνσταντινίδης Σ., Τσάκωνας Κ., Σικιαρίδης Γ., Αγγελής Ν. 5, Δουμπαρατζής Γ., Δίαρας Π. 2 , Λάλας Π. 2, Θεοδοσόπουλος Κ. 1, Βασάλος Ν. προπονητής Δρέττας Ν.

ΑΓΡΙΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Σαμαράς Γ., Κουρίδης Α., Μακρής Χ. 2, Καρανάσιος Κ., Αρβανιτίδης Α. 4, Οικονόμου Η., Καραπαναγιωτίδης Ι., Σκετόπουλος Ν. 2, Ασαρίδης Π. 5, Αστέρης Θ., Ζωναρόπουλος Π. 4, Νούλης Δ. 2, Μιμίκος Κ. 3, Μιχαηλίδης Η. 3 προπονητής Τσίαπας Ι.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-5, 6-5, 7-8, 9-10 (ημίχρονο), 10-13, 14-15, 16-18, 17-18, 20-20, 21-25 (τελικό).

Δίλεπτες 7 (Θρίαμβος) / 8 (Κένταυρος)

Πέναλτι 3/4 (Θρίαμβος) - 3/3 (Κένταυρος)

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]