Logo
Print this page

Ρίχνεται στη μάχη της Α2 χάντμπολ ο Κένταυρος Αγριάς

Ξεκινάει και το φετινό ταξίδι της μαγνησιώτικης ομάδας χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, καθώς για την πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών αγωνίζεται το Σάββατο (15.10) στις 17.30 στην Αθήνα, με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας.

 Η ομάδα της Αγριάς συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο εν λόγω πρωτάθλημα και έχει ως αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και την καλύτερη βαθμολογική θέση στον 1ο όμιλο της κατηγορίας, που συμμετέχει.

Η ομάδα της Μαγνησίας θα στηριχθεί κυρίως στον περσινό κορμό (θα λείψει ο Κύπριος Λοίζου, που επέστρεψε στη πατρίδα του) καθώς και σε νεαρούς αθλητές από την παιδική ομάδα.

Η αποστολή του Κενταύρου δε θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς συμμετέχει σε έναν όμιλο με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και ιστορικά σωματεία του αθλήματος. Η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Τσιάπα και του βοηθού του Ζήκου Γιάννη έχει προετοιμασθεί κατάλληλα εδώ και ένα δίμηνο, ιδίως στο τομέα της φυσικής κατάστασης και της ταχύτητας, στοιχεία που θα αποτελέσουν τα δυνατά της όπλα απέναντι σε ομάδες με πολύ έμπειρους παίκτες.

Η μαγνησιώτικη ομάδα έχει δύσκολη αποστολή στο Σαββατιάτικο αγώνα, απέναντι στο ιστορικό σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας (έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα Ελλάδας στο Χάντμπολ), μια ομάδα που μπορεί φέτος να ξαναδημιουργήθηκε από την αρχή - καθώς πέρυσι αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Handball Premier - αλλά έχει εμφανιστεί πολύ δυνατή στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Ο Κένταυρος θα στερηθεί αύριο τις υπηρεσίες του αρχηγού της Διονύση Κρατήρα (λόγω τραυματισμού), ενώ ο Γιάννης Τσιάπας έχει να επιλέξει ανάμεσα στους:

Καραπαναγιωτίδη, Σαμαρά (τερματοφύλακες), Αρβανιτίδη, Ζωναρόπουλο, Μιμίκο, Σκετόπουλο, Μακρή Ι., Φώτο, Κουρίδη (περιφερειακοί), Καρανάσιο, Μιχαηλίδη, Μηλιόρδο (πίβοτ), Ασαρίδη, Κεφαλά, Μακρής Χρ,. Νούλη, Οικονόμου, Χούστη (ακραίοι).

Οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής

ΟΦΝΙ - Έσπερος Καλλιθέας

Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων - ΓΑΣ Καματερού

Ολυμπιακός Κερατσινίου - Αναγέννηση Βύρωνα

Ιωνικός ΝΦ - Αγριά Βόλου Κένταυρος

ΕΣΝ Βριλήσσια - Θρίαμβος Αθηνών

Last modified onFriday, 14 October 2016 18:16
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]