noodles volos banner

Πρωτιά για τους Παίδες του Κενταύρου στο πρωτάθλημα Κεντρ. Ελλάδος

  • Published in Handball

Μια ακόμα νίκη πραγματοποίησε η παιδική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, η οποία στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, επικράτησε του Α.Σ. Λάρισας με σκορ 35-22. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 20 Μαρτίου στο κλειστό Αγ. Θωμά στη Λάρισα και προσέφερε ικανοποιητικό θέαμα σε όσους τον παρακολουθήσουν. Η ομάδα της Λάρισας έμεινε κοντά στο σκορ στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου. Μάλιστα στο 20ό ισοφάρισε το σκορ (10-10). Στα τελευταία δέκα λεπτά του α' ημιχρόνου, οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Αθανασαράκη ήταν πιο ουσιαστικοί σε άμυνα και επίθεση και πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια (13-16). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κένταυρος Αγριάς, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και με ένα επιμέρους σκορ 7-1, πήρε προβάδισμα ασφαλείας (14-23 στο 40ό λεπτό) και διεύρυνε στη συνέχεια για να φθάσει στη νίκη με 13 γκολ διαφορά. Το σφύριγμα μάλιστα της λήξης βρήκε τους αθλητές του Κενταύρου Αγριάς να πανηγυρίζουν όχι μόνο για τη νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και γιατί με την επιτυχία τους αυτή, είναι ήδη μαθηματικά πρώτοι στην Κεντρική Ελλάδα, ενώ απομένει ακόμα ένας εντός έδρας αγώνας με την ομάδα των Αμφικτυόνων Λαμίας στο Βόλο.

Συνθέσεις:
Α.Σ. Λάρισας: Γκαντζώρας, Τσερέπας (1), Μπαζούκης (1), Μαργκάς (1), Χριστοδουλόπουλος (2), Κοντογιάς (3), Κυλίνδρης (4), Δρακωτός (3), Πανάγος (7), Οικονόμου, Σαλγκάμης
Κένταυρος Αγριάς: Μηλιόρδος Δ., Καραόλιας (1), Χούστης (1), Χιώτης (3), Φώτος (3), Τσιάκος, Κατσίκας, Καραντάκος (1), Μακρής (21), Δεμελής (5), Αμυγδαλιάς, Μηλιόρδος Αθ., Τουφεξής, Πλόχα.