noodles volos banner

Εντός έδρας το Σάββατο ο Κένταυρος Αγριάς

  • Published in Handball

Τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία, ο Κένταυρος Αγριάς αντιμετωπίζει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, τον Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Με ψυχολογικό όπλο τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης Κυριακής στα Βριλήσσια, αλλά και την ένθερμη υποστήριξη των φίλων του, ο Κένταυρος Αγριάς θέλει να πετύχει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλογυμνασμένη ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στη τετράδα των πλέι οφ. Να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας της Νέας Ιωνίας είναι ο Δημήτρης Καφφάτος, ο οποίος για χρόνια αγωνίσθηκε ως τερματοφύλακας τόσο στην Εθνική μας ομάδα όσο κυρίως με τα χρώματα της ΑΕΚ.
Αυτή τη στιγμή ο Κένταυρος Αγριάς έχει 11 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας (που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) και ουσιαστικά ψάχνει στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές, τους 2 βαθμούς που θα την εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Κένταυρος Αγριάς-Ο.Φ.Ν. Ιωνίας 
Σεριφάτο Αιγίου-Ολυμπιακός Κερατσινίου
ΓΑΣ Καματερού-Έσπερος Καλλιθέας 
Άρης Νικαίας-Βριλήσσια 
Φθία Λαμίας-Τελαμώνας Σαλαμίνας