noodles volos banner

Φιλικό για τους παίδες του Κενταύρου

  • Published in Handball

Την ευκαιρία να αγωνισθούν σε φιλικό αγώνα με τον Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας, είχε η παιδική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Ο αγώνας έγινε το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου στο κλειστό του ΕΑΚ. Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο και χορταστικό θέαμα και πολλά γκολ, που χειροκρότησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο σύλλογος των Αμφικτυόνων Λαμίας είναι καινούριος που έχει κάνει ήδη δυναμική παρουσία στο χώρο του αθλήματος στην πόλη της Λαμίας.
Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους αθλητές που είχαν στο δυναμικό τους. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για μεταξύ τους αγώνα, εντός του Μαρτίου στη Λαμία.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τον αγώνα κέρδισε η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς με σκορ 44-31.
Για τον Κένταυρο Αγριάς: Αμυγδαλιάς (4), Δεμελής (3), Θεοτόκογλου, Καραόλιας, Καραντάκος (4), Κατσίκας, Μακρής Γ. (1), Μακρής Ι. (10), Μηλιόρδος, Τσιάκος, Χιώτης (6), Χούστης (11), Φώτου (5).

- Κλιμακιακή προπόνηση επιλέκτων αθλητών (Παίδων και Παμπαίδων) θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, από 10.00 13.00. Η προπόνηση θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Τσιάπα Ιωάννη και θα συμμετέχουν αθλητές των συλλόγων της Κεντρικής Ελλάδας.