noodles volos banner

Εντός έδρας ήττα για τον Κένταυρο

  • Published in Handball

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής, από το Καματερό, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Πλήρωσε το μουδιασμένο ξεκίνημα του πρώτου 15λεπτου, με τα πολλά αμυντικά λάθη, όπως και τα λάθη στην επίθεση, που έφεραν την ομάδα του Καματερού να προηγείται στο 13ο λεπτό με σκορ 3-9.
Οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς προσπάθησαν να αντιδράσουν και να επανέλθουν στο παιχνίδι, είχαν όμως απέναντί τους μια αρκετά ανταγωνιστική και καλογυμνασμένη ομάδα. Κατάφεραν να μειώσουν με τη λήξη του ημιχρόνου σε 11-15. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κένταυρος προσπάθησε με όπλο την άμυνα του να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 45ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 17-21, οι γηπεδούχοι έκλεψαν σε δύο συνεχόμενες φάσεις την μπάλα, οι αιφνιδιασμοί όμως πέρασαν άκαρποι και δεν κατάφεραν να μειώσουν και άλλο τη διαφορά. Έτσι φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα από την πολύ καλή ομάδα του Καματερού.
Μια ήττα που προς το παρόν περνάει "αναίμακτη" για την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς η Φθία Λαμίας γνώρισε την ήττα στην έδρα της από την ΟΦΝΙ, ενώ ο Τελαμώνας δεν κατέβηκε να αγωνισθεί στη Νίκαια με τον Άρη και το παιχνίδι θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή, όπου η ομάδα του Τελαμώνα αντιμετωπίζει τόσο το μηδενισμό στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά και την τιμωρία με την αφαίρεση ενός βαθμού.

Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς, Κρατήρας, Αργέντος, Μάνο, Μακρής, Αστέρης (1), Αρβανιτίδης (2), Λοίζου (8), Καραπαναγιωτίδης, Καρανάσιος (1), Ασαρίδης (3), Κοντογιώργης, Νούλης (1), Μιμίκος (3), Μιχαηλίδης
ΓΑΣ Καματερού: Μπελέχρης, Σκοδριανός, Αμανατίδης (10), Βαμβακούσης (3), Πιτερός, Θεοφιλάτος, Τότο (4), Κρανιώτης, Σημιτσακάκης, Χριστόπουλος (1), Φλατσέτας, Μπλωμπαράκης (1), Μπιτόπουλος (5).