noodles volos banner

Ήττα με παράπονα για τη διαιτησία

  • Published in Handball

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς και γνώρισε την ήττα στο σαββατιάτικο αγώνα, στο Κερατσίνι από τον τοπικό Ολυμπιακό με σκορ 22-20. Η ομάδα της Μαγνησίας ταξίδεψε στην Αθήνα με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις και με τον αρχηγό της Διονύση Κρατήρα αγωνιζόμενο με πυρετό.

Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα αγωνισθήκαν με σθένος για τη νίκη μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι. Πήραν μάλιστα προβάδισμα στο σκορ (2-4) στο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Κερατσινίου ανέκαμψε και ισοφάρισε σε 5-5. Ο Κένταυρος με τον Γιώργο Λοίζου σε μεγάλη μέρα πήρε πάλι προβάδισμα και ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 9-12. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 17-17 στο 45ο λεπτό. Οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς είχαν να αντιμετωπίσουν όμως τόσο τη κούραση (από την έλλειψη αλλαγών) αλλά και μια εχθρική διαιτησία των Χρόνη-Καραπάνου. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Κένταυρος δέχθηκε 7 πέναλτι εις βάρος του, έναντι κανενός υπέρ του, σε ένα παιχνίδι που ήταν δυνατό και από τις δύο ομάδες, Έτσι η ομάδα της Μαγνησίας λύγισε στο τέλος με σκορ 22-20.

Ολυμπιακός Κερατσινίου: Ανδριώτης, Σαμαράς (10), Πετράκος, Στυλιανός, Κουλακάρης, Δαλέκος (6), Παντελάκης, Μπανιάς, Αργυρός, Καραγεώργος (1), Ματθιάδης (3), Σωτηράκης (1), Βρεττός, Πολλάκης (1), Σαρρής, Ντέμα. 
Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς, Κρατήρας (1), Αργέντος, Μακρής, Αστέρης (2), Λοίζου (8), Καραπαναγιωτίδης, Καρανάσιος (1), Ασαρίδης (1), Κοντογιώργος, Νούλης (1), Μιμίκος (6), Μιχαηλίδης.

Με το δεξί η Παιδική ομάδα
Με το δεξί μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της, η παιδική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Αγωνίσθηκε την Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣ Λάρισας και πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 28-15. Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Αθανασαράκη παίζοντας εκπληκτική άμυνα, πήραν προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Κενταύρου Αγριάς είχαν αρκετές επιλογές επιθετικά, με αιχμή του δόρατος τον Μακρή και για αυτό διεύρυναν συνεχώς το προβάδισμα. Οι νεαροί αθλητές της Λάρισας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους έπεσαν πάνω και σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα (Μηλιόρδο) με πολύ υψηλά ποσοστά αποκρούσεων.

Κένταυρος Αγριάς: Καραόλιας (1), Προβιάς, Χούστης (6), Χιώτης (3), Μακρής Ι.(13), Δεμελής (1), Αμυγδαλιάς (1), Μηλιόρδος, Φώτος (1), Καραντάκος (2), Μακρής Γ. 
Λάρισα Handball Club: Γκαντζώρας, Κυλίνδρης, Μαργκάς, Μπαζούκης (1), Χριστοδουλόπουλος (6), Δρακωτός (3), Πανάγος (5), Κοντογιάς, Οικονόμου.