noodles volos banner

Πρεμιέρα του Παιδικού Πρωταθλήματος με Λάρισα

  • Published in Handball

Πρεμιέρα στις επίσημες διοργανώσεις, κάνει την Κυριακή στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η Παιδική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Αντιμετωπίζει στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας την ομάδα του Α.Σ. Λάρισας, η οποία ξεκίνησε ήδη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με νίκη επί της ομάδας του Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας, την προηγούμενη Κυριακή στη Λαμία,

Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Αθανασαράκη έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα για τους αγώνες του πρωταθλήματος, συμμετείχανε μάλιστα τα Χριστούγεννα σε πολύ δυνατό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Στόχος στον αυριανό αγώνα είναι πρώτα μια καλή εμφάνιση που να συνοδευτεί και από το θετικό αποτέλεσμα.

Καλούμε γι αυτό τους φίλους της ομάδας μας και του αθλήματος να έρθουν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και των δύο ομάδων. Μετά την λήξη του συγκεκριμένου αγώνα θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ των αθλητών των τμημάτων υποδομών του Κένταυρου Αγριάς και του Εύρυτου Βόλου.