noodles volos banner

Σημαντικό παιχνίδι με Φθία Λαμίας για τον Κένταυρο Αγριάς

  • Published in Handball

Έναν σημαντικό αγώνα δίνει το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 18.00, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Φθίας Λαμίας, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών. Είναι ο πρώτος αγώνας εντός έδρας για την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία  θέλει με τη στήριξη των φίλων της να πετύχει ακόμα ένα το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας μάλιστα έχει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς θα κρίνει πολλά για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Αγριάς, για να παραμείνει στη κατηγορία. Ο Κένταυρος Αγριάς έχει αυτή τη στιγμή 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχει δηλαδή 6 βαθμούς περισσότερους από τη Φθία Λαμίας και 3 βαθμούς περισσότερους από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, τις δύο ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Χαρίτσος - Νάσκος.  Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες στη Λαμία, με σκορ 21 - 21.

Συμμετοχή των υποδομών σε τουρνουά στη Λαμία

Τα τμήματα υποδομών Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς θα συμμετέχουν σε τουρνουά στη Λαμία το πρωί της Κυριακής 17 Ιανουαρίου. Το τουρνουά διοργανώνει ο σύλλογός Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας και θα συμμετέχουν νεαροί αθλητές από τους Αμφικτύονες, τον Κένταυρο Αγριάς και τον Α.Σ. Λάρισας.