noodles volos banner

Έχασε το ματς, κράτησε τη διαφορά

  • Published in Handball

Δεν κατάφερε να κάνει ποδαρικό με το δεξί για το 2016, η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Γνώρισε την ήττα το Σάββατο, στη Σαλαμίνα από την ομάδα του Τελαμώνα με 24-21. Το θετικό είναι ότι η ομάδα της Μαγνησίας κράτησε τη διαφορά των 4 τερμάτων με την οποίο είχε κερδίσει εντός έδρας και έτσι υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Κένταυρος αγωνίσθηκε με σημαντικές απώλειες από περιφερειακούς παίκτες(Ζωναρόπουλος, Αρβανιτίδης, Κεφαλάς), ενώ στην ομάδα έκανε ντεμπούτο ο Σέρβος Γκλίγκιτς, που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Το παιχνίδι ξεκίνησε αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 21ο λεπτό. Εκμεταλλευόμενη επιθετικά λάθη της ομάδας του Κενταύρου, η ομάδα της Σαλαμίνας πέτυχε εύκολα τέρματα με αιφνιδιασμό και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 13-11. 
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βολιώτες ισοφάρισαν στο 45ο λεπτό (16-16). Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς η ομάδα της Σαλαμίνας ήταν πιο ψύχραιμη και αποτελεσματική, παίρνοντας τη νίκη (24-21).

Συνθέσεις:
Τελαμώνας Σαλαμίνας: Μητσάκος, Δίπλαρος (6), Πασλής (1), Γεωργακόπουλος, Εξαρχόπουλος, Κορμάζος (2), Μπάρμπας (4), Κοκλιώτης, Τρούλος (3), Τσαπαρλής. Αλαίσκας, Χιώτης, Διολέτης (5), Μανούσος, Βλάχος (3), Βιλλιώτης.
Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς, Κρατήρας (1), Αργέντος, Γκλίγκιτς (7), Μακρής, Αστέρης (3), Λοίζου (2), Καραπαναγιωτίδης, Καρανάσιος (1), Μακρής, Ασαρίδης (3), Μιχαηλίδης, Κοντογεώργος, Νούλης, Μιμίκος (4).