noodles volos banner

Στα ημιτελικά του κυπέλλου η Ξάνθη

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από 8 χρόνια, φιγουράρει από την Πέμπτη (5/3) η Skoda Ξάνθη μετά τη νίκη της 3-0 επί του ΟΦΗ στον επαναληπτικό στα «Πηγάδια», χάρις σε δύο… γρήγορα τέρματα των Σολτάνι και Κλέιτον. Ο Αλγερινός έβαλε το… κερασάκι στην… τούρτα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε το ισχνό… προβάδισμα, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς που φιλοξενήθηκε στο «Γεντί Κουλέ» και στον επαναληπτικό στην «Arena» της θρακικής πόλης επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί, απέναντι στον ελλιπέστατο ΟΦΗ, ο οποίος παρατάχθηκε με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

«Κλειδί» της αναμέτρησης ήταν τα δύο γρήγορα τέρματα των γηπεδούχων, καθώς στο 18’ ο Σολτάνι άνοιξε το σκορ και στο 26’ ο Κλέιτον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την τελευταία… πινελιά έβαλε ο Σολτάνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 85’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Πλέον, η Skoda Ξάνθη θα… περιμένει την κλήρωση της 17ης Μαρτίου για να μάθει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά, όπου βρίσκονται ήδη οι Ηρακλής και Απόλλων Σμύρνης, ενώ… εκκρεμεί ο επαναληπτικός της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.