noodles volos banner

Περιμένουν Κοντονή για τις ρεβάνς των προημιτελικών

Διευκρίνιση από τον Σταύρο Κοντονή περιμένουν στην ΕΠΟ για το αν θα διεξαχθούν κανονικά οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου που έχουν οριστεί για 4 και 5 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού το βράδυ της Τετάρτης (25/2), αναστέλλεται για μια εβδομάδα η δράση στη Super League, αλλά δεν έγινε καμία αναφορά στο Κύπελλο. Γι’ αυτό η Επιτροπή Κυπέλλων της Ομοσπονδίας ζήτησε διευκρινήσεις από τον Κοντονή, προκειμένου να ξέρει αν θα αλλάξει ή όχι ο σχεδιασμός. Πάντως, ακόμα κι αν τα παιχνίδια γίνουν κανονικά, δεν φαίνεται διατεθειμένη η ΕΠΟ να ορίσει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός την προσεχή εβδομάδα. Παρόλο που θα αποτελούσε μοναδική ευκαιρία να διεξαχθεί κανονικά κι αυτή η ρεβάνς των προημιτελικών, στην Ομοσπονδία δεν θεωρούν πως θα ήταν σωστή απόφαση, με το κλίμα να είναι τεταμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Θυμίζουμε πάντως, πως το Πανιώνιος-Ηρακλής έχει οριστεί για την Τετάρτη 4/3 στις 19:00, ενώ για την Πέμπτη 5/3 έχουν οριστεί τα Απόλλων Σμύρνης-ΑΟ Χανιά στις 16:00 και Ξάνθη-ΟΦΗ στις 19:30.