noodles volos banner

Υποδέχεται το Κερατσίνι ο Κένταυρος Αγριάς

  • Published in Handball

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς  αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Κερατσινίου, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. 
Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της ομάδας της Αγριάς για το 2014 και ο τελευταίος εντός έδρας του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Γιάννη Τσιάπα μετά τα δύο δύσκολα παιχνίδια, με τους δύο διεκδικητές του τίτλου, τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας και τον Πανελλήνιο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο, όπως αυτό του Ολυμπιακού Κερατσινίου. 
Εξάλλου πάντα τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ντέρμπι. 
Για την ιστορία οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περίοδο 2011 - 2012 (αγωνιζόμενες και οι δυο στη Β΄ Εθνική κατηγορία) με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου να κερδίζει με σκορ 16 - 19 μέσα στο Βόλο και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες στο Κερατσίνι με σκορ 26 - 26. 
Ο επόμενος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν την περίοδο 2012 - 2013 στα μπαράζ ανόδου, με την ομάδα του Κερατσινίου να κερδίζει το παιχνίδι με σκορ 22 - 21 και την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. 
Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός στην 6η θέση με 4 βαθμούς. Όλα λοιπόν προδικάζουν ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Ο τεχνικός του Κενταύρου Αγριάς Γιάννης Τσιάπας υπολογίζει σε όλο το δυναμικό της ομάδας, ενώ γίνεται ...αγώνας δρόμου για να προλάβει τον αγώνα και ο Μπότσαρης. Ο Κύπριος περιφερειακός αποχώρησε από τον προηγούμενο αγώνα με τον Πανελλήνιο, από το πρώτο λεπτό με πόνους στη μέση.