noodles volos banner

Μεγάλο διπλό στα Χανιά για τον Κένταυρο Αγριάς!

  • Published in Handball

Ακόμη μια νίκη πέτυχε το Σάββατο η ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία κέρδισε μέσα στα Χανιά την ομάδα των Γ.Σ. Χανίων με σκορ 23 - 26. 
Η ομάδα του Κενταύρου είχε από την αρχή μέχρι το τέλος τη πρωτοπορία στο σκορ με διαφορά που κυμαινόταν από ένα ως πέντε τέρματα. Η διαφορά μάλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό (το μαρτυρούν και οι πολλές δίλεπτες) και είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι μέχρι τέλους. Αρκεί να αναφέρομαι πως στο 52ο λεπτό το σκορ ήταν 23 - 25 υπέρ του Κένταυρου, για να ακολουθήσει ένα δυνατό τελευταίο οκτάλεπτο, όπου οι άμυνες είχαν την τιμητική τους και το σκορ να λήξει τελικά 23 - 26 για την ομάδα του Κενταύρου.

Από τον Κένταυρο την αιχμή του δόρατος την είχαν οι Ασαρίδης και Ζωναρόπουλος με οκτώ τέρματα ο καθένας. ενώ κέρβερος κάτω από τα δοκάρια ήταν για μια ακόμη φορά ο Καραπαναγιωτίδης (απέκρουσε 2 πέναλτι και 6 τουλάχιστον τετ - α τετ). Όλα όμως τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Δεκάλεπτα: 2 - 3/ 6 - 7/ 11 - 14/ 15 - 18/ 21 - 24/ 23 - 26 
Δίλεπτες: 6 - 9 
Πέναλτι: 8/4 - 3/2

Γ.Σ. Χανίων: Καμαριανάκης (1), Λαδάκης (8), Μάλαμος, Σπυριδάκης (1), Ψώνης, Μυντιλάκης, Καμπανιέρης (2), Παπαιωάννου, Σοκόλι (2), Γρηγοράκης (3), Σκαλιδάκης (1), Μισκάρης, Σινιοράκης (5), Dupi, Τερεράκης, Μιχελάκης

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Μπουργάνης, Νούλης, Μπότσαρης (1), Ασαρίδης (8), Μιμίκος (2), Ζωναρόπουλος (8), Αστέρης (1), Λοίζου (4), Ανδρέου (2), Κρατήρας, Κεφαλάς, Καρανάσιος