noodles volos banner

Κέρδισε και το Κορωπί ο Κένταυρος Αγριάς

  • Published in Handball

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε ο Κένταυρος Αγριάς, αυτή τη φορά μέσα στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, κερδίζοντας την αξιόμαχη ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου με σκορ 26 - 20. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ικανοποίησε τους αρκετούς φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ Βόλου. 
Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το πρώτο 20λεπτο, όταν ο Κένταυρος είχε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο με πολύ καλή άμυνα ο Κένταυρος Αγριάς απόκτησε ένα προβάδισμα 5 τερμάτων με τη λήξη του ημιχρόνου (11 - 6). 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Κορωπίου προσπάθησε να αντιδράσει και με ένα 3 - 0 μείωσε σε 11 -9. Η αναλαμπή όμως αυτή για την ομάδα του Κορωπίου δεν κράτησε αρκετά, οι νεαροί παίκτες του Γιάννη Τσιάπα ισορρόπησαν το παιχνίδι και με πρώτο βιολί τον νεαρό Ανδρέου κρατούσαν πάντα μια διαφορά ασφαλείας 4 - 5 τερμάτων μέχρι το 50ο λεπτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Αγριάς έτρεξε το παιχνίδι σε πιο γρήγορους ρυθμούς διευρύνοντας τη διαφορά και κερδίζοντας το παιχνίδι με 26 - 20.

Δεκάλεπτα: 4 - 3, 7 - 5, 11 - 6, 17 - 13, 22 - 18, 26 - 20. 
Αποβολές: 2 (Κένταυρος) - 7 (Κορωπί) 
Πέναλτι: 4 /4 (Κένταυρος) - 2/2 (Κορωπί)

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Μπουργάνης, Μπότσαρης (4), Μιμίκος (1) Ζωναρόπουλος (1), Κρατήρας (1), Ασαρίδης (5), Αστέρης (3), Αδάμ (1), Ανδρέου (7), Λοίζου (3), Νούλης, Κουρίδης, Καρανάσιος, Κεφαλάς, Σκετόπουλος.

Γ.Σ. Κορωπίου: Γκούμας,, Δημόπουλος (1), Πέρρος (9), Νομικός (3), Γουέις (2), Δημόπουλος (3), Παπαιωάννου (2), Αλεξανδρής, Ξύλης, Μαρκόπουλος, Stathi, Παπασπύρου, Ράπτης, Σουρλαντζής, Αγαπητός.