noodles volos banner

Δύσκολη αποστολή για τον Κένταυρο Αγριάς

  • Published in Handball

 

Τον πρώτο του εκτός έδρας αγώνα δίνει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αντιμετωπίζοντας αύριο Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα (κλειστό Πλάτωνος)  την ομάδα του Άρη Νικαίας. Οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου Αγριάς θέλουν να αφήσουν στην άκρη το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής, όπου η ομάδα γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας, Η αποστολή βέβαια είναι πολύ δύσκολη απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας, η οποία έχει πολύχρονη παρουσία και στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας και η οποία μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας εύκολα την ομάδα του Κορωπίου με 33 - 22. Ενώ μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε νικηφόρα (24 - 20) και την ομάδα της ΟΦ Νέας Ιωνίας (Β΄ εθνική)  στο γήπεδό της, για τη 1η φάση του κυπέλλου Αττικής, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.  

Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα θέλουν να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος το σύγχρονο και γρήγορο Χάντμπολ που παίζουν, απέναντι σε μια ομάδα που στηρίζεται και αυτή σε νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές. Η αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας θα ταξιδέψει στην Αθήνα με τις γνωστές απουσίες (Ανδρέου, Μπουργάνης).  

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας, υπό την επίβλεψη των Μακρή και Πασχαλίδη, με προπονήσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο και στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς  την φετινή χρονιά θα συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας με ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης. Το πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς έχει ως εξής: 
Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014  14.00   Κένταυρος Αγριάς - Άρης Θεσσαλονίκης
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014  16.00   Κένταυρος Αγριάς - Παναθλητικός
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015  14.00   Κένταυρος Αγριάς - Απόλλων Σταυρούπολης
Σάββατο  14 Φεβρουαρίου  2015  20.00  Κένταυρος Αγριάς - Ορφέας Κατερίνης
Κυριακή 29 Μαρτίου 2015  16.00  Κένταυρος Αγριάς - ΠΑΣ Ν. Ελβετία

Κυριακή 26 Απριλίου 2015  16.00  Κένταυρος Αγριάς - Μακεδονικός