noodles volos banner

Ήττα για τον Κένταυρο στην πρεμιέρα της Α2 Ανδρών

  • Published in Handball

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς γνώρισε την ήττα από τον Έσπερο Καλλιθέας με 18-24 στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Στο πρώτο 20λέπτο του παιχνιδιού οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς με πάρα πολύ καλή άμυνα απέναντι στους έμπειρους αθλητές του Εσπέρου και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, πήραν ένα προβάδισμα 3 τερμάτων (7-4).

Από εκείνο όμως το χρονικό σημείο η ομάδα της Αγριάς παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Καθοριστικό ρόλο βέβαια σε αυτό έπαιξαν οι 4 δίλεπτες αποβολές σε παίκτες του Κενταύρου, με αποτέλεσμα για ένα 5λεπτο (22ο-27ο λεπτό) ο Κένταυρος να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο με 5 ή και 4 παίκτες. Την αριθμητική αυτή υπεροχή εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Καλλιθέας για να πάει με προβάδισμα 2 τερμάτων στα αποδυτήρια (7-9). Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε ανάλογο ξεκίνημα με αυτό του πρώτου ημιχρόνου λόγω κυρίως της απειρίας και του άγχους, με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση, που έκαναν δύσκολες τις προσπάθειες παικτών του Κενταύρου για την επίτευξη των τερμάτων. Από την άλλη οι του Έσπερου έβρισκαν εύκολα τον τρόπο για να πετυχαίνουν εύκολα τα γκολ. Αποτέλεσμα η διαφορά να διευρυνθεί και η ήττα να έρθει φυσιολογικά για την ομάδα του Κενταύρου. Στα θετικά στοιχεία για την ομάδα της Αγριάς, το πολύ καλό πρώτο 20λέπτο του παιχνιδιού, γεγονός που δείχνει πως η ομάδα έχει μέλλον σε αυτή την κατηγορία και η δυναμική παρουσία των φίλων του αθλήματος στις εξέδρες του ΕΑΚ Βόλου.

Δεκάλεπτα: 3-2, 7-5, 7-9, 11-15, 14-19, 18-24. 
Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Καρατοσίδης, Νούλης (1), Μπότσαρης (3), Λαγδός, Ασαρίδης (2), Μιμίκος (3), Κεφαλάς (1), Ζωναρόπουλος (2), Κρατήρας, Αστέρης (5), Λοίζου, Κουρίδης, Αδάμ (1), Σκετόπουλος, Καρανάσιος. 
Έσπερος Καλλιθέας: Χάρος (1), Κοτελίδας (2), Παπαδημητρίου, Μπακαβέλος, Δαλέκος, Βρεττός (7), Μασουρίδης, Καραμαγκέλας (6), Φωτόπουλος, Τσαφαντάκης (2), Ανδρώνης (4), Γραμματικόπουλος, Πανταζής, Μάνθος (2).