noodles volos banner

Aρχίζει προετοιμασία ο Εύρυτος

  • Published in Handball

Ξεκινά την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-15 η ομαδα χάντμπολ του Εύρυτου Βόλου που θα αγωνίζεται στον 2ο ομιλο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Ανδρών. Ο Εύρυτος Βόλου αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Β' Εθνικη, έχοντας καταλάβει πέρσι την 6η θέση στον όμιλο (ξεκίνησε με -5 βαθμούς) και θέλει φέτος να κάνει την υπέρβαση για να πλασαριστεί σε θέση που θα τον οδηγήσει στα μπαράζ για άνοδο στην Α2.
Η ομάδα κράτησε απο πέρσι το βασικό κορμό της που απαρτίζεται απο νεαρούς αθλητές (πέρσι αγωνίστηκαν και στο εφηβικό) και ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Προπονητής της ομάδας φέτος ο Θοδωρής Παπαδόπουλος και βοηθός του ο Γιώργος Καλαποδάς, ενώ γενικός αρχηγός του τμήματος θα είναι ο Στέλιος Ζούζουλας. Και οι τρεις καλούνται να δουλέψουν με ένα σύνολο εικοσιπέντε αξιόλογων αθλητών ώστε στο τελος Σεπτεμβρίου να καταλήξουν στους είκοσι που θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία ξεκινάει την Δευτέρα 8/9 και ώρα 7 μ.μ. (κάθε μέρα) στο Πανθεσσαλικό στάδιο και περιλαμβάνει το βασικό στάδιο (δύναμη-αντοχή-ταχύτητα) που θα διαρκέσει δυο εβδομάδες, στη συνέχεια οι αθλητές θα μπουν στη σάλα (Δευτέρα και Πέμπτη 20:30-22:00) για ατομική τεχνική και ασκήσεις τακτικής. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και τον Οκτώβριο με συμμετοχή της ομάδος σε τουρνουά και προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας