noodles volos banner

Μετάλλια σε διεθνή αγώνα για τη ΓΕ Βόλου

Με τη συμμετοχή της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το διεθνές meeting Ρυθμικής Γυμναστικής «Spartacus Thermi  Emeralds Cup».

 Συμμετείχαν ομάδες από χώρες όπως Ρωσία, Λευκορωσία , Τουρκία , Βουλγαρία, Κύπρος καθώς και από δεκάδες σωματεία της Ελλάδας. Τα κορίτσια της ΓΕ Βόλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια και πολλά πλασαρίσματα στην οκτάδα.

Αναλυτικότερα :

Γκαϊτατζούδη Κων/να :  ασημένιο μετάλλιο στη  μπάλα και ασημένιο  στις κορύνες , 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και 8η θέση στο σχοινάκι.

Πέτση Ευανθία: ασημένιο  στο στεφάνι,  χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι και 6η στο σύνθετο ατομικό.

Καρκαλιά Άννα: 7η θέση στο σχοινάκι και 8η στη μπάλα.

Ρακιτζή Σοφία : 9η θέση στο στεφάνι.

Την πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες έκανε και η Κεσμετζή Ερασμία στην προαγωνιστική κατηγορία.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για τις αθλήτριες της Γ.Ε Βόλου με την συμμετοχή τους στα Εθνικά Πρωταθλήματα στις 6-7 Ιουνίου (κατηγορία Κορασίδων) καθώς και 27-28 Ιουνίου (κατηγορία Παγκορασίδων).

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες  Ρούσσα Κων/να και Βούλγαρη Μαρία και τους εύχεται καλή επιτυχία και στους επόμενους αγώνες.

Τέλος ευχαριστεί θερμά  τον κ. Κοντορίζο Ιωάννη και την κ. Κοντορίζου Δήμητρα ιδιοκτήτες,  του  ξενοδοχείου Montagna Verde στην Πορταριά  για τη χορηγία τους με αθλητικές φόρμες στις αθλήτριες.