Logo
Print this page

Ασταμάτητος και στο Μπρνο ο Χ. Βολικάκης, εξαιρετικός ο αδερφός του Ζαφείρης

Ασταμάτητος είναι ο Χρήστος Βολικάκης. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης δείχνει ότι διανύει μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά και όλα δείχνουν ότι προχωράει ολοταχώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, θέλοντας να παρουσιαστεί πανέτοιμος, στα νέα αγωνίσματα που έχει βάλει στο πρόγραμμά του.

Μετά λοιπόν τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα Γκραν Πρι της Ρωσίας και της Γερμανίας, συνέχισε να ανεβαίνει στα βάθρα και στο Γκραν Πρι της Τσεχίας, στο Μπρνο.  Ο Βολιώτης πρωταθλητής κατέκτησε λοιπόν την πρώτη θέση στο όμνιουμ και το ασημένιο μετάλλιο στο σκρατς, αγώνισμα στο οποίο ο αδελφός του, Ζαφείρης πήρε το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας μεγάλη εξέλιξη και αγωνιστική άνοδο.

Ο Χρήστος Βολικάκης κέρδισε το χρυσό στο όμνιουμ αγωνιζόμενος με τα χρώματα της επαγγελματικής του ομάδας SKC Tufo Prostejov και συγκέντρωσε 124 πόντους αφήνοντας δεύτερο τον Ιταλό Φραντσέσκο Λαμόν (119 π.) και τρίτο τον Ιρλανδό Φίλιξ Ίνγκλις (111 π.). Στο ίδιο αγώνισμα ο Ζαφείρης, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν 7ος (πήρε 86 πόντους).

Ο Χρήστος συνέχισε το ίδιο εντυπωσιακά στο Μπρνο, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο σκρατς, χάνοντας από τον Ιταλό Φραντσέσκο Λαμόν. Σ' αυτό το αγώνισμα γώνισμα ο αδελφός του Ζαφείρης  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας τρομερή βελτίωση και ότι πλέον έχει ανέβει κλάση.

πηγή: sportsonline.gr

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]