noodles volos banner

Ιατρικά τεστ για Ζ. Βολικάκη με την Εθνική ποδηλασίας

Σε πλήρη παθολογικό και καρδιολογικό προληπτικό έλεγχο στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center υπεβλήθησαν αθλητές που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες της ποδηλασίας, στην τελική φάση της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και των άλλων διεθνών υποχρεώσεων που συμπληρώνουν το θερινό αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ.

Ανάμεσά τους και ο Βολιώτης Ζαφείρης Βολικάκης μαζί με τους άλλους ποδηλάτες της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρη Μπρέτα και Γιάννη Καλογερόπουλο, καθώς και αθλητές της Εθνικής Νέων κάτω των 23 ετών και της Εθνικής Εφήβων-Νεανίδων. Όλοι κρίθηκαν από ιατρικής πλευράς πανέτοιμοι για το βαρύ πρόγραμμα του καλοκαιριού, όπως με ικανοποίηση διαπίστωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΠ,  Αθανάσιος Τερζής και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Δημήτρης Χίος, που συνόδευαν την αποστολή στο νοσηλευτικό κέντρο.    

Ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του τομεάρχη Παθολογικού, διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος του ΕΝΗC,  Αντωνίου Δημητρακόπουλου και του διευθυντή του Β΄ Καρδιολογικού Τμήματος,  Ηλία Τσούγκου. Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα προαθλητικού ελέγχου  πραγματοποιήθηκε σε εφαρμογή της προνομιακής σύμβασης για ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και για την νοσηλεία αθλητών, στελεχών και γενικότερα του διοικητικού προσωπικού της, που έχει  υπογράψει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

«Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αποτελεί έναν πολύτιμο αρωγό για την ελληνική ποδηλασία και εγγύηση για την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου», δήλωσε με την ολοκλήρωση του προληπτικού ελέγχου ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής.