noodles volos banner

Χάλκινο μετάλλιο ο Χρήστος Βολικάκης στο Grand Prix του Μινσκ

O Χρήστος Βολικάκης πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην εντυπωσιακή συλλογή του. Ο Βολιώτης πρωταθλητής της πίστας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο κέιριν, στο πολύ δυνατό Grand Prix στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

«Νοιώθω πολύ χαρούμενος. Αυτή η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για μένα μιας και ήταν ο πρώτος αγώνας μου μετά την επέμβαση που έκανα. Την χρειαζόμουν και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια, με μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς στο Ρίο. Είχα μεγάλη αποχή από τους αγώνες και ήθελα να έρθει όσο πιο γρήγορα γινόταν μια επιτυχία και ήρθε στον πρώτο αγώνα», δήλωσε ο Χρήστος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του και συνέχισε: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε καλύψει αρκετό έδαφος και έχουμε άλλους τρεις μήνες πολύ σκληρής δουλειάς, μέχρι τους Ολυμπιακούς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».
Μια επιτυχία και ένα μετάλλιο που επιβεβαίωσε ότι επέστρεψε δυνατός και έτοιμος για μεγάλες επιτυχίες, μετά την το χειρουργείου που υποβλήθηκε στη μέση. Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Andrii Vynokurov από την Ουκρανία.